| Japończycy W Polsce ?! | |
|
+24Hijikata Pawel113 efree KontoUsunięte Molcia1994 Yuka Otoshi Yumiko romanka nanaka Naggaroth Lilcia Sehaenne Dif Urlike Ptaah Eriko tsukiko Yoko Ridiia slawek15 Misuzu Marina Admin 28 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Admin Admin
Liczba postów : 121 Age : 33 Localisation : Chicago Registration date : 03/05/2007
| Temat: Japończycy W Polsce ?! Czw Sie 30, 2007 4:18 pm | |
| Witam ! Ktoś z Was spotkał może lub japończyka ?? Podobno coraz wiecje ich w Naszym kraju ?! | |
|
| |
Marina Początkujący
Liczba postów : 12 Age : 31 Registration date : 06/08/2007
| Temat: Re: Japończycy W Polsce ?! Czw Sie 30, 2007 5:07 pm | |
| Ja spotkałam Japończyków w Łagiewnikach | |
|
| |
Admin Admin
Liczba postów : 121 Age : 33 Localisation : Chicago Registration date : 03/05/2007
| Temat: Re: Japończycy W Polsce ?! Czw Sie 30, 2007 5:26 pm | |
| ja w Oświęcimiu ! Dużo jest również we Wrocławiu , fabryki LG i te sprawy ;D:D | |
|
| |
Misuzu Super Usher
Liczba postów : 220 Age : 30 Localisation : Bledzianów Registration date : 29/05/2007
| Temat: Re: Japończycy W Polsce ?! Czw Sie 30, 2007 8:22 pm | |
| Racja we wrocławiu jest tez duzo!! No to tak: Ja wisziałm w lutym br. jak miałm leciec do Angli, to widziałm dwóch Japonczyków (jacys faceci szukali gdzieś drogi ^^') ale stali tuz obok mnie i cos gadali *_* ale przezycie ^^ i to było pierwszy raz jak spotkałm jakiegokolwiek japonczyka w swoim zycu xD Niestety lot był nieudany bo go odwołali x[ potem w marcu drugi raz leciałm i to sie powiadło xD ale do rzeczy ^^ Drugi raz widziałm Japończyka (albo Chińczyka.. nie jestem pewna bo stał dosyc daleko xD) w polsce to było jakieś.. no chyba w poprzednia sobote albo piątek.. czyli niecały trydzien temu jak jechałam po tate na lotnisko ^^ Wszytkie przypadki były na lotnisku ale w polsce ^^ I potem to juz widzaiłm tysiące JAponczyków w Angli, a jak byłam w China town (to tez w Angli taka dzielnica ) to jescze więcej A i jedna Japonka zrobiła mi zdjęcie ^^nawet podobna tylko miał krótsze włosy xD hehe i potem widzauiłm ja jescze z 2 razy hehe Sory za off top | |
|
| |
slawek15 Stały Bywalec
Liczba postów : 75 Age : 38 Localisation : WLKP. Registration date : 02/06/2007
| Temat: Re: Japończycy W Polsce ?! Pią Sie 31, 2007 7:21 am | |
| W zwiazku z fabryka LG do Wroclawia przyjezdzaja, ale KOREANCZYCY, bo to koreanska firma. Co nie znaczy, ze Japonczykow w tym miescie nie uswiadczysz. | |
|
| |
Ridiia Początkujący
Liczba postów : 18 Registration date : 03/06/2007
| Temat: Re: Japończycy W Polsce ?! Pią Sie 31, 2007 9:41 am | |
| U mnie kiedys w miescie bylo dosc duzo japonczykow, pewnie dlatego ze promowali jakies nowe pilki. W Krakowie (okres; wiosna-lato, nie wiem jak w innych) jest duzo turystow z Azji. Po za - mam male pytanie, jak rozpoznac po wygladzie japonczyka, chinczyka lub koreanczyka?. | |
|
| |
Yoko Stały Bywalec
Liczba postów : 79 Age : 31 Registration date : 27/07/2007
| Temat: Re: Japończycy W Polsce ?! Pią Sie 31, 2007 5:11 pm | |
| - Ridiia napisał:
- U mnie kiedys w miescie bylo dosc duzo japonczykow, pewnie dlatego ze promowali jakies nowe pilki. W Krakowie (okres; wiosna-lato, nie wiem jak w innych) jest duzo turystow z Azji. Po za - mam male pytanie, jak rozpoznac po wygladzie japonczyka, chinczyka lub koreanczyka?.
No, własnie... Mnie nieraz cięzko ich rozróznic. Po nazwisku potrafię, ale inaczej to ciężko U mnie, w Krakowie zawsze, gdy idę na rynek to spotykam jakichś Azjatów... Wszędzie ci turyści | |
|
| |
tsukiko Stały Bywalec
Liczba postów : 82 Age : 34 Registration date : 13/08/2007
| Temat: Re: Japończycy W Polsce ?! Pią Sie 31, 2007 6:34 pm | |
| u mnie w stalowej woli zdarza się mi spotkać azjatów ale nie wiem czy to japończycy chińczycy czy koreańczycy.... ja tam nie rozróżniam ich.... | |
|
| |
Misuzu Super Usher
Liczba postów : 220 Age : 30 Localisation : Bledzianów Registration date : 29/05/2007
| Temat: Re: Japończycy W Polsce ?! Sob Wrz 01, 2007 7:56 am | |
| ja nie wiem w jaki sposób ale wydaje mi sie ze japonvczyka umiem rozróznic i chńczyka, ale nie koreańczyka | |
|
| |
Eriko Nowicjusz
Liczba postów : 102 Age : 33 Registration date : 25/07/2007
| |
| |
Misuzu Super Usher
| Temat: Re: Japończycy W Polsce ?! Pią Wrz 07, 2007 1:45 pm | |
| ale fajnie ^^ to po japońsku z nim gadałas? Tez bym tak chciała ^^' | |
|
| |
Eriko Nowicjusz
| Temat: Re: Japończycy W Polsce ?! Pią Wrz 07, 2007 7:23 pm | |
| Po polsku, bo świetnie mówi w naszym jezyku, aktualnie mieszka w Łodzi. | |
|
| |
Misuzu Super Usher
| Temat: Re: Japończycy W Polsce ?! Nie Wrz 09, 2007 10:16 am | |
| no to ja do niego pojadę xD hehehe a ładny był xD he | |
|
| |
Eriko Nowicjusz
| Temat: Re: Japończycy W Polsce ?! Nie Wrz 09, 2007 2:33 pm | |
| Jakby to powiedzieć ma żone i dziecko | |
|
| |
Ptaah Początkujący
Liczba postów : 10 Localisation : Wałbrzych / Omiya wannabe Registration date : 11/09/2007
| Temat: Re: Japończycy W Polsce ?! Wto Wrz 11, 2007 8:20 pm | |
| witam wszystkich duzo japonczykow pracuje w walbrzyskiej strefie ekonomicznej (toyota itp.) i mieszka w walbrzychu. a jedna z japonskich rodzin wynajmuje domek jednorodzinny zaraz obok mojego domu. nie mam jednak z nimi zadnego kontaktu. glowe rodziny widuje jedynie okazyjnie wsiadajacego i wysiadajacego z samochodu (zgadnijcie jakiej marki), a jako ze znam zaledwie kilka japonskich slow, to i do jego zony nie zagadam (watpie zeby znala ona jakikolwiek inny jezyk poza swoim ojczystym). | |
|
| |
Misuzu Super Usher
| Temat: Re: Japończycy W Polsce ?! Czw Wrz 13, 2007 2:58 pm | |
| łeee to nie ma co do niego jechać xD hehe
hmmm... Ptaah, a moze warto by było spróbować. Wiesz, nie wiesz czy zna inny jezyk czy nie. skoro przyjechali do polski to moze troche umieja polski ^^ | |
|
| |
Ptaah Początkujący
Liczba postów : 10 Localisation : Wałbrzych / Omiya wannabe Registration date : 11/09/2007
| Temat: Re: Japończycy W Polsce ?! Czw Wrz 13, 2007 8:48 pm | |
| inna sprawa bylaby, gdybym mijal tych sasiadow czesto na ulicy/przed domem. ale jednak tak nie jest. chyba jedyna okazja bedzie zaprojektowanie ogrodu wokol domu, ktory wynajmuja. znam jego wlascicieli i ostatnio wyrazili chec uporzadkowania tego zielonego chaosu | |
|
| |
Urlike Nowicjusz
Liczba postów : 113 Registration date : 24/09/2007
| Temat: Re: Japończycy W Polsce ?! Pon Wrz 24, 2007 7:47 pm | |
| - Eriko napisał:
- Jakby to powiedzieć ma żone i dziecko
lol XD Noo nie będę pisać rzeczy w stylu: "Ale bym chciała zobaczyć Japończyka na własne oczy!!!", bo to brzmi, jakbym pisała o niespotykanym, rzadkim gatunku jakiegoś zwierzątka Chociaż byłoby fajnie poznać kogoś z Japonii, miec możliwość rozmowy itd. Niektórym z was zazdroszczę Chciałabym znac kogoś z Japonii! ^^ | |
|
| |
Dif Początkujący
Liczba postów : 17 Age : 33 Localisation : Hinamizawa Registration date : 30/09/2007
| Temat: Re: Japończycy W Polsce ?! Sro Gru 05, 2007 11:50 am | |
| A ja na tych wakacjach spotklaem sie bardzo wieloma japonczykami we Wroclawiu i co jak co ale sporo ich tam bylo. Bylem tam zwiedzac ogrody japonskie i chyba nie musze tlumaczyc ze tak takze bylo sporo japonczykow a jedna para japonczykow byla wlasnie po slubie i robili sobie foty w tych ogrodach Czulem sie prawie tak jakbym byl w japoni i jeszcze te ryby ktore tam plywaly poprostu miod | |
|
| |
Misuzu Super Usher
| Temat: Re: Japończycy W Polsce ?! Czw Gru 06, 2007 9:14 am | |
| O! własnie! przypomniałes mi! JA kiedys tem tam byłam we wrocławiu w tych ogrodach. Dawno jak byłam mała i pamietam z moim kuzynek tak dzikowalismy i taka stra baba nas opiepszyła haha! ale JApończyków chyba nioe widziałm, nie pamietam. | |
|
| |
Urlike Nowicjusz
| Temat: Re: Japończycy W Polsce ?! Nie Gru 09, 2007 8:27 pm | |
| Ja też kiedyś byłam Na wycieczce klasowej. Ale nam wmówili, że to chiński ogród >.< | |
|
| |
Sehaenne Początkujący
Liczba postów : 28 Age : 34 Localisation : Puławy Registration date : 10/09/2007
| Temat: Re: Japończycy W Polsce ?! Wto Sty 08, 2008 6:26 pm | |
| Ooo a ja nie byłam ;( Też chceee! Hehe a co do Japończyków to gdzieś niedaleko jest sklep, który prowadzi małżeństwo z Japoni... Mówię wam jaką sensecję zrobili w mieście kiedy przyjechali ^^' Teraz to jest najbardziej znany sklep odzieżowy w okolicy. Hmm ale to nie dlatego ze właścicielami są Azjaci tylko dlatego że mają świetne i TANIE ciuchy Ach i mają syna, który jest strasznie nieśmiały i tak fajnie mówi po polsku ;] Bardzo się cieszę że przyjechali, teraz ludzie już się tak nie dziwią na widok kogoś inaczej wyglądającego od nich No i ja mogę się trochę pozachwycać kiedy ich zobacze, bo czasami siedząc przed kompem i oglądając anime i dramy myślałam że Japonia wcale nie istnieje tylko jest wytworem wyobraźni mojej oraz twórców A&M i że Gackto to wytwór programów komputerowych (jest taki idealny ^^') | |
|
| |
Urlike Nowicjusz
| Temat: Re: Japończycy W Polsce ?! Sro Sty 09, 2008 2:38 pm | |
| - Sehaenne napisał:
- że Gackto to wytwór programów komputerowych (jest taki idealny ^^')
Hahahahahahahahaha xDD Brzmi jakbyś mieszkała niewiadomo gdzie xD Genialne hasło xD | |
|
| |
Sehaenne Początkujący
Liczba postów : 28 Age : 34 Localisation : Puławy Registration date : 10/09/2007
| Temat: Re: Japończycy W Polsce ?! Czw Sty 10, 2008 6:16 pm | |
| No cóż mieszkam gdzie mieszkam, ale spójrz np na Clouda z FF, on jest fikcją (niestety ;() a jest poprostu idealnyyyy! Tak samo jak Gackto Hmm własnie Gackto mógłby się przeprowadzić do mnie na osiedle ^^ Ahhh pewnie bym umarła ze szczęścia (i ze zdziwienia) hyhyhyhy! | |
|
| |
Misuzu Super Usher
| Temat: Re: Japończycy W Polsce ?! Czw Sty 10, 2008 7:03 pm | |
| - Sehaenne napisał:
- Ooo a ja nie byłam ;( Też chceee! Hehe a co do Japończyków to gdzieś niedaleko jest sklep, który prowadzi małżeństwo z Japoni...
ale fajnie xD a gdzie jest ten sklep? koło tego ogrodu czy we Wrocławiu? | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Japończycy W Polsce ?! | |
| |
|
| |
| Japończycy W Polsce ?! | |
|