| OffTopic | |
|
+12efree Hijikata Karol Kei fardar Akarui_Misaki nanaka Rinoa Misuzu Nagisa Mikurusia :3 Milo 16 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Milo Dusza Towarzystwa
Liczba postów : 172 Age : 30 Localisation : Stoczek Łukowski Registration date : 16/06/2010
| Temat: OffTopic Pią Cze 25, 2010 12:24 pm | |
| Piszemy o wszystkim. To najbardziej ogólny temat By nie offtopować w innych możemy tutaj napisać co aktualnie robimy, co się dziś działo u nas itp. | |
|
| |
Mikurusia :3 Extra Usher
Liczba postów : 311 Age : 29 Localisation : Radom Registration date : 29/05/2010
| Temat: Re: OffTopic Pią Cze 25, 2010 1:24 pm | |
| Ja w tym czasie piszę książkę i słucham bullet for my valentine. A wy? | |
|
| |
Milo Dusza Towarzystwa
Liczba postów : 172 Age : 30 Localisation : Stoczek Łukowski Registration date : 16/06/2010
| Temat: Re: OffTopic Pią Cze 25, 2010 1:31 pm | |
| Ja powinnam się pakować na wyjazd, ale jak na razie nie mam ochoty, strasznie to całe zamieszanie w szkole mnie zmęczyło.
| |
|
| |
Liczba postów : 311 Age : 29 Localisation : Radom Registration date : 29/05/2010
| Temat: Re: OffTopic Pią Cze 25, 2010 1:33 pm | |
| Ja 12 sierpnia wyjeżdżam. Do Międzyzdrojów. | |
|
| |
Milo Dusza Towarzystwa
| Temat: Re: OffTopic Pią Cze 25, 2010 1:37 pm | |
| Ja jutro do Hiszpanii :/ eh, za wszystko, ledwo co koniec roku a tu już zamieszanie, pakowanie itp :/ I pewnie wrócę w połowie wakacji... wolę dłużej się ponudzić w domu niż wyjeżdżać. Jak czas wolno płynie to czuć wakacje :p | |
|
| |
| Temat: Re: OffTopic Pią Cze 25, 2010 1:43 pm | |
| Ale ci się trafiło szczęściaro!!! | |
|
| |
Milo Dusza Towarzystwa
| Temat: Re: OffTopic Pią Cze 25, 2010 1:45 pm | |
| Oj, nie trafiło, już drugi raz do Hiszpanii. Nie podoba mi się tam, Włochy są ładniejsze. A jak o ludzi chodzi to milsi są Chorwaci, jakoś można z nimi porozmawiać tak po prostu, za Hiszpanie to tak jakoś z góry patrzą.. nie wiem czemu | |
|
| |
Nagisa V.I.P
Liczba postów : 726 Age : 32 Localisation : Łódź Registration date : 25/09/2009
| Temat: Re: OffTopic Pią Cze 25, 2010 7:19 pm | |
| A ja w sobotę wyjeżdżam na 2 tygodnie nad morze. Będę pracować, lekko bo lekko, ale jakąś kaskę zarobię | |
|
| |
Milo Dusza Towarzystwa
| Temat: Re: OffTopic Pią Cze 25, 2010 8:52 pm | |
| O, ja planowałam poszukać jakiejś pracy na wakacje, ale w mieście raczej nie będzie... No nic, poczekam do urodzin, może coś dostanę z ich okazji :p | |
|
| |
| Temat: Re: OffTopic Sob Cze 26, 2010 9:24 am | |
| Jak byś miała jechać do Chorwacji to 'przywieź stamtąd dziwną wódkę' xDD Ja bym chętnie do Indii pojechała,tam jest tak pięknie. | |
|
| |
Misuzu Super Usher
Liczba postów : 220 Age : 30 Localisation : Bledzianów Registration date : 29/05/2007
| Temat: Re: OffTopic Sob Cze 26, 2010 11:41 am | |
| Do Hiszpanii.... Super! Ja na koncu sierpnia jade do Chorwacji heh o co biega z ta wódką? | |
|
| |
Milo Dusza Towarzystwa
| Temat: Re: OffTopic Sob Cze 26, 2010 12:08 pm | |
| Yinxiamo, ja byłam w Chorwacji 3 razy.
Nie super, oj nie super. Może w waszym przypadku tak. Ale nie w moim. Już na forum pisałam co ja mam za 'super' wyjazdy. Połowę zatkało a inni próbowali napisać sensownego ale widać byli zbytnio zdziwieni i zakłopotani.
Dziś wyjazd i kolejny horror... | |
|
| |
| Temat: Re: OffTopic Sob Cze 26, 2010 12:26 pm | |
| - Misuzu napisał:
- Do Hiszpanii.... Super! Ja na koncu sierpnia jade do Chorwacji heh o co biega z ta wódką?
Grupa operacyjna prezes 'Kto w grudniu sie bawi jak w czasie wakacji,kto przywiózł dziwną wódkę z Chorwacji' Znasz tę piosenke? Do Milo: Czemu Horrror? xD | |
|
| |
Milo Dusza Towarzystwa
| Temat: Re: OffTopic Sob Cze 26, 2010 12:34 pm | |
| Po prostu horror, nie wiem czy powinnam to tu pisać, póki co krótko się znamy, a to dość osobiste. Może powiem ogólnie. Wyobraź sobie, że żyjesz na moim miejscu, mimo silnej psychiki już kilka razy próbowałam "odejść" a kilkadziesiąt razy myślałaś o tym na poważnie. A w domu panuj taka znieczulica, że nawet jak wprost powiesz, że się planujesz zabić to nikt nie zareaguje, a nawet powiedzą: co mnie to obchodzi. No i wakacje które są jednym wielkim psychicznym wykończeniem | |
|
| |
| Temat: Re: OffTopic Sob Cze 26, 2010 12:38 pm | |
| Ja...ja zawsze planowałam się zabić,nie wiem czemu... | |
|
| |
Milo Dusza Towarzystwa
| Temat: Re: OffTopic Sob Cze 26, 2010 1:48 pm | |
| Ty nie wiesz czemu, ja powodów mam wiele. Od dziecka miałam, chciałam być silna, wiele osób mówi, że jestem, silna psychicznie, bo skoro jestem tu jeszcze przy zdrowych zmysłach, a mam taką rodzinę i taki dom to jest wielki wyczyn. Mówią tak moi przyjaciele, bo ci co nie znają sytuacji uważają, że mam świetne życie. Co się im dziwić, nie widzą/słyszą tego co się w domu dzieje, bądź w większej ilości na wakacjach, gdzie wiadomo, można krzyczeć ale nikt nie pomoże, bo nie zna, a uciekać nie ma dokąd bo się nie zna drogi | |
|
| |
| Temat: Re: OffTopic Sob Cze 26, 2010 2:45 pm | |
| Ja jestem psychiczna xD | |
|
| |
Milo Dusza Towarzystwa
| Temat: Re: OffTopic Sob Cze 26, 2010 2:49 pm | |
| Nie, po prostu umiesz się cieszyć drobnostkami albo robić dobrą minę do złej gry. | |
|
| |
| Temat: Re: OffTopic Sob Cze 26, 2010 4:01 pm | |
| Czasem tak jest... Ale jak ja się porządnie wścieknę to mam ADHD xD | |
|
| |
Misuzu Super Usher
Liczba postów : 220 Age : 30 Localisation : Bledzianów Registration date : 29/05/2007
| Temat: Re: OffTopic Sob Cze 26, 2010 6:14 pm | |
| Milo... a właśnie mnie zastanawia czemu tak jest: w rodzinie nie układa się najlepiej, no wiesz chodzi mi o szacunek, zrozumienie, jest nieraz osoba co ma wszystkich w dupie i nie umie z nimi żyć w zgodzi chociażby w prostych sprawach, ale i tak zawsze w wakacje wyjada razem na ten urlop z cała rodzina i wtedy chociażby udają, ze są taka super szczęśliwą rodziną. Ja czegoś takiego doznałam w pewnie małym stopniu. Sadząc po twoich wypowiedziach masz gorzej w domu. Ale jednak staram sie cieszyc chociażby z tych durnych wyjazdów. Jade z nimi, ok, ale musze jakos wykorzystać ten czas i cieszyć się z tego innego miejsca w którym jestem, bo urok tego miejsca moze załagodzić. To sa moje odczucia jesli dzieje sie źle. A ja jestem wrazliwa osoba na te sprawy/ | |
|
| |
| Temat: Re: OffTopic Nie Cze 27, 2010 9:26 am | |
| Hmm,ja też z rodzicami nie mogę żyć,bez przerwy kłótnie,groźby o rozwód. Ja często uciekam z domu,nie myślę o tym żeby do nich wracać,nie dość że matka alkoholiczka to jeszcze kazała tacie się wyprowadzać. No i dziś to zrobił...uciekłam znowu i teraz jestem u cioci... Nie wrócę już tam,zamieszkam z bratem u ciotki a nasza matka niech robi co chce.Ja naprawdę mam trudno,ciągle myślę o śmierci,w dodatku codziennie biorę żyletkę i się tnę,a kiedyś taką sporą ranę sobie zrobiłam że szkoda gadać...Brat i ciotka starają się mi pomóc ale to nic nie daje.Może kiedyś się uspokoję,lepiej mi się robi gdy słucham piosenkę OnOff... | |
|
| |
Rinoa Super Usher
Liczba postów : 226 Age : 31 Localisation : Lubaczów Registration date : 06/07/2009
| Temat: Re: OffTopic Czw Lip 08, 2010 4:28 pm | |
| ciekawe;/ ja przedwczorja miałam "dziwną" wytuacje;/ ojciec się napił i zaczął się rzucać to mój brat do niego zaczą się wydzierać i przypominać o wszytskich syulwestrach, jakie nam rozwalił to ojciec o mało co go nie pobil;/ moja mama stanęla między nimi;/ a później wziął sznurek i poszedł do lasu;/ zadzwoniliśmy na policje i pojechali go szukac;/ jeszcze mój kuzyn przyjechal to on go znalazl;/ a teraz to nawet nie wiem gdzie jest;/ wczoraj rano go widzialam a dzisiaj to wogole;/ ale szczwerze to mam już tego dosyć;/ niech mama weźmie rozwód i będzie najlepiej;/ | |
|
| |
| Temat: Re: OffTopic Pią Lip 09, 2010 9:15 am | |
| A moja matka się wczoraj zabiła garścią jakiś pigułek Mój brat się cieszy ale ja nie wiem czy to takie zabawne,a może trochę i dobrze bo się nad nami znęcała,z ciocią jest o wiele lepiej,ma wiele zwierząt,dwa komputery i jeden laptop,ach ^^ W dodatku z bratem siedzimy od rana do wieczora kiedy ona jest w pracy... Tata się w ogóle nie odzywa,pewnie znalazł sobie inną kobietę i z nią sobie żyje...miałam trudne dzieciństwo. No cóż...może niektórym tak się zdarza. Zycie jest okrutne,prawda? | |
|
| |
Rinoa Super Usher
Liczba postów : 226 Age : 31 Localisation : Lubaczów Registration date : 06/07/2009
| Temat: Re: OffTopic Pią Lip 09, 2010 11:35 am | |
| ja nie mam az tak źle jak ty, ale masz racje: życie jest okrutne i nie fair;/ ale z drugiej strony takie sytuacje tylko robią nas silniejszymi nie jest ci przykro z powodu mamy?? | |
|
| |
| Temat: Re: OffTopic Pią Lip 09, 2010 1:48 pm | |
| W ogóle...ma się nade mną znęcać? Kim ja jestem...? | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: OffTopic | |
| |
|
| |
| OffTopic | |
|