| Co poza Japonią ?! | |
|
+18efree Molcia1994 zlepek Otoshi Yuko Dango.! xd Amizu Urlike BarakaPL Yoko Eriko ChibiAki Aki kocha Hiro ^^ Sandris Kanarek Misuzu The Raven Admin 22 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Admin Admin
Liczba postów : 121 Age : 33 Localisation : Chicago Registration date : 03/05/2007
| Temat: Co poza Japonią ?! Sro Cze 13, 2007 5:21 am | |
| Witam ! W tym temacie możecie pisać czym interesujecie się oprócz Japonią bo chyba każdy z Was ma jeszcze jakieś zainteresowanie !? Ja np. interesuje się jeszcze motoryzacją i robie własne piosenki | |
|
| |
The Raven Początkujący
Liczba postów : 22 Age : 39 Localisation : Warszawa Registration date : 12/06/2007
| Temat: Re: Co poza Japonią ?! Sro Cze 13, 2007 9:58 am | |
| W porządku.Moje to: motocykle klasy super sport, fotografika, muzyka, dobra książka.Więcej chyba rzeczy mnie aż tak bardzo nie interesuje, bo za dużo by takich błahostek się znalazło. | |
|
| |
Misuzu Super Usher
Liczba postów : 220 Age : 30 Localisation : Bledzianów Registration date : 29/05/2007
| Temat: Re: Co poza Japonią ?! Czw Cze 14, 2007 1:32 pm | |
| hmm... no to moje zainteresowania to muzyka (no głównie gitara, bo ucze sie grac ), astronomia, Świnki Morskie (teraz urodziły mi sie takie malutkie ), śpiew i taniec raczej to wszytko. Pewnie cos jescze jest ale juz nie umiem sobie przypomiec xDDDDDDDDDDDDDDD | |
|
| |
Kanarek Moderator
Liczba postów : 68 Age : 34 Localisation : Okinawa Registration date : 04/05/2007
| Temat: Re: Co poza Japonią ?! Czw Cze 28, 2007 3:04 pm | |
| Poza Japonią?? Jest tego całkiem sporo, ale z tych najważniejszych zainteresowań to muzyka (gram, czasem lubię pośpiewać), książki, no i oczywiście Capoeira | |
|
| |
Misuzu Super Usher
Liczba postów : 220 Age : 30 Localisation : Bledzianów Registration date : 29/05/2007
| Temat: Re: Co poza Japonią ?! Pią Cze 29, 2007 10:14 am | |
| | |
|
| |
Kanarek Moderator
Liczba postów : 68 Age : 34 Localisation : Okinawa Registration date : 04/05/2007
| Temat: Re: Co poza Japonią ?! Pią Cze 29, 2007 12:41 pm | |
| Na klarnecie (jeśli ktokolwiek wie co to jest ) Na gitarce też bym pograł, ale elektrycznej (patrz temat wcześniej ) | |
|
| |
Sandris Początkujący
Liczba postów : 8 Age : 35 Localisation : Mława Registration date : 27/06/2007
| Temat: Re: Co poza Japonią ?! Sob Cze 30, 2007 7:18 am | |
| Moje chobby - grafika komputerowa, lineage 2 i wszelkie inne gry od 6 lat to tyle chyba | |
|
| |
Aki kocha Hiro ^^ Początkujący
Liczba postów : 20 Localisation : TOKYO ^_^ Registration date : 01/06/2007
| Temat: Re: Co poza Japonią ?! Sob Cze 30, 2007 5:24 pm | |
| oto lista moich skromnych hobby oprócz tych "czyto" japońskich XDD sztuki walki muzyka podróże gra na gitarze elektrycznej grafika komputerowa nauka języków obcych czytanie ksiązek Azjatyckie filmy ^-^ piłka nożna SPANIE! internet (głównie do celów edukacyjnych) zwierzęta samochody to chyba wsio... | |
|
| |
ChibiAki Moderator
Liczba postów : 79 Age : 40 Localisation : Neverland Registration date : 12/05/2007
| Temat: Re: Co poza Japonią ?! Pon Lip 02, 2007 10:24 pm | |
| Hobby i inne sporty ekstremalne: - Sport (Bieganie, pływanie, siłownia, boks...), - Komputery i najróżniejsze technologie z nimi związane, - Muzyka, - Grafika, - Filmy, - Brodzenie do pasa w śniegu - Fotografia, - Ksiązki (od czasu do czasu), - Niebanalne pytania i odpowiedzi, - Mitologia (w szczegulności Grecka) C.D.n ... | |
|
| |
Eriko Nowicjusz
Liczba postów : 102 Age : 33 Registration date : 25/07/2007
| Temat: Re: Co poza Japonią ?! Czw Lip 26, 2007 7:01 pm | |
| Ja interesuje sie fotografią. Uwielbiam robić zdjęcia. Lecz pisze również opowiadania, teksty piosenek i wiersze. | |
|
| |
Yoko Stały Bywalec
Liczba postów : 79 Age : 31 Registration date : 27/07/2007
| Temat: Re: Co poza Japonią ?! Pon Sie 06, 2007 4:30 pm | |
| Moje zainteresowania związane są z filmem, czytaniem książek (zwłaszcza kryminałow), nauką języków obcych. Lubię też wpadac na strzelnicę | |
|
| |
BarakaPL Początkujący
Liczba postów : 5 Age : 49 Registration date : 06/08/2007
| Temat: Re: Co poza Japonią ?! Pon Sie 06, 2007 7:39 pm | |
| Hmm moje zainteresowania poza Japonia : -klasyczne amerykanskie samochody -internet -gotowanie -dobre filmy SF -gry strategiczne oraz FPS no i na tyle z tych najwazniejszych Poz. | |
|
| |
Urlike Nowicjusz
Liczba postów : 113 Registration date : 24/09/2007
| Temat: Re: Co poza Japonią ?! Pon Wrz 24, 2007 7:12 pm | |
| Jestem zarejestrowana tutaj od kilku minutek, więc czuję sie strasznie obco... zupełnie nie wiem, gdzie zacząc coś pisać, żeby się zaklimatyzować... no, może by tu? Gdzies zacząć trzeba... Wracając od tematu: Oprócz jezykiem japońskim i Japonią interesuje się: - rysunkiem, - nauką języków, - pracami ręcznymi - literaturą, - ksiażkami - nauką języków - niemieckim - angielskim - nauką języków - siatkówką - aerobikiem - nauką języków - pisaniem opowiadań, wierszy, powieści - nauką języków I to chyba byłoby na tyle. Oczywiście bardzo miło mi wszystkich poznać! | |
|
| |
Amizu Początkujący
Liczba postów : 10 Age : 37 Registration date : 22/09/2007
| Temat: Re: Co poza Japonią ?! Pon Wrz 24, 2007 8:31 pm | |
| Moje zainteresowania troche malo oryginalne: + film W szczególności Luca Bessona i serie: "Highlander" i "Back to the Future" + książka.... tak to jest coś co lubię **** Stephen King - to mój numer I !!! a najbardziej: "Carrie", "Miasteczko Salem", "The Shining", "Firestarter", "Christine", "The Talisman", "Misery", "To", "Gerald's Game" itd (niechce mi sie przepisywac;p ale polecam http://stephenking.now.pl)****Ursula Kroeber Le Guin - cudowna pisarka SF (co prawda przeczytałam tylko 4 pozycje ale i tak warto!) ****Harlan Coben - tego osobnika to napewno wszyscy znaja wiec przedstawiac nie trza;p ****Anne Rice - oglądał ktos "Królowa potępionych" albo "Wywiad z wampirem" ? tak;> to włsnie na podstawie jej powieści ****Jane Austen - pozycje tej pani to tak z nudów bo moja mama ma w domy wszystkie jej wypociny ;p + muzyka ... poza J-music to: lobię muzykę o wielkiej rozpiętości tematycznej ***** a wiec zaczynając od : AC/DC, Deep Purple, Black Sabat, Guns N' And Roses, Dire Straits, Genesis itd (to pasja po moim kochanym tatusiu ;p ) ***** to teraz cała reszta ...hm... : Bjork , Jamiroquai , Daft Punk <3, Aha, Al Di Meola, Anna Maria Jopek, Chris Rea. Coma, Daiki Kasho, Ewa Bem, Farben Lehre, Fiolka <3, Frou Frou, Grechuta, Jamiroquai, Korn, Linkin Park, Queen, Prodigy, Republika, Royksopp, Mylene farmer, Turnau.... **** poza tym to bardzo lubie muzyke z gier komuterowych jak np Tekken i to by było na tyle ... | |
|
| |
Dango.! xd Początkujący
Liczba postów : 43 Age : 29 Registration date : 29/07/2008
| Temat: Re: Co poza Japonią ?! Wto Lip 29, 2008 7:42 pm | |
| Czym ja sie interesuje oprócz Japonią?... *skateboard *hip hop i street dance *muzyka
Ostatnio zmieniony przez Aya dnia Sob Kwi 16, 2011 5:25 pm, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
Yuko Początkujący
Liczba postów : 49 Registration date : 03/02/2009
| Temat: Re: Co poza Japonią ?! Sob Lut 07, 2009 7:18 pm | |
| - Kanarek napisał:
- Na klarnecie (jeśli ktokolwiek wie co to jest ) Na gitarce też bym pograł, ale elektrycznej (patrz temat wcześniej )
A gdzie się uczyłeś? Bo ja chodze do Muzycznej w Katowicach i gram na flecie poprzecznym i fortepianie. A tak poza Japonią to: - oczywiście Japonia - rzeczy związane z Japonią [manga & anime (rysowanie mangi też), japońska muza i inne] - nauką japońskiego - fantastyka - zwierzęta {szczególnie psy [szczególnie mój kochany Benuś (Ś.P. )]} - śpiewanie - granie na gitarze - muza {m. in. Linkin Park, Nightwish, Green Day [i oczywiście japońska muza (m. in. An Cafe, Toshiro Masuda itp.)]} Nie wiedziałam, że do wypisania moich zainteresowań potrzeba potrójnych nawiasów | |
|
| |
Otoshi Początkujący
Liczba postów : 10 Registration date : 22/02/2009
| Temat: Re: Co poza Japonią ?! Nie Lut 22, 2009 5:05 pm | |
| Oprócz Japonii: - Japonia - Japonia - Japonia - Japonia - Japonia - Japonia - Japonia : D A tak na serio: - zwierzęta (szczególnie psy rasy SH) ;] - gitara klasyczna ^^ - muzyka ogólnie - książki (moja pasja odkąd pamiętam) :> - języki obce (japoński, rosyjski, angielski) - podróże - historia sztuki I jeszcze długo by wymieniać... | |
|
| |
zlepek Początkujący
Liczba postów : 10 Age : 32 Registration date : 04/03/2009
| Temat: Re: Co poza Japonią ?! Sro Mar 04, 2009 8:42 am | |
| hm...ja sie interesuję historią, i jakoś ogólnie geografia, problemami na świecie itd...uwielbiam podróże, jak dla niektórych 30h w samochodzie luib 24h na lotnisku to udręka to dla mnie właśnie jest coś, juz pół europy zwiedziłem, teraz czas jakos dalej^^ (po maturze jak bede miał te 4 miesiące wolne to mam taki właśnie zamiar Japonie odwiedzić, ale to tylko plany, pieniążki są najwiekszym problemem...czas znaleźć pracę ) kiedyś modelarstwem dziś już nie bardzo...ale uwielbiam muzykę-rock, metal wszelkiego rodzaju, noi kaliber 44, wszak na tym wychowany... języki obce też(angielski, francuski)...to chyba tyle... | |
|
| |
Molcia1994 Stały Bywalec
Liczba postów : 79 Age : 30 Registration date : 18/06/2009
| Temat: Re: Co poza Japonią ?! Wto Cze 23, 2009 8:46 pm | |
| Kocham: - czytać książki, -słuchać muzyki, -oglądać filmy ( i oczywiście ANIME;) ) -obozy, wyjazdy pod namiotami ( jestem harcerzem, więc to pomaga mi w tych ywjazdach itp. ) -siedzieć przy kompie, -jeździć na rolkach i rowerze, -zwierzęta, -JAPONIĘ!!! | |
|
| |
efree V.I.P
Liczba postów : 1171 Registration date : 28/03/2009
| Temat: Re: Co poza Japonią ?! Sro Cze 24, 2009 10:47 am | |
| ja oprucz japoni i japońskiego interesuje się -komputerem i oprogramowaniami -asg -muzyka -książki, dużo książek -historia kościoła -religie i kultury swiata -windsurfing -ostatnio rysowanie mangi | |
|
| |
Molcia1994 Stały Bywalec
| |
| |
efree V.I.P
| Temat: Re: Co poza Japonią ?! Sro Cze 24, 2009 11:42 am | |
| | |
|
| |
Molcia1994 Stały Bywalec
| Temat: Re: Co poza Japonią ?! Pią Cze 26, 2009 1:05 pm | |
| Aaaaaaaa! To to. Nigdy nie zastanawiałam się, jak to się nazywa;) | |
|
| |
efree V.I.P
| |
| |
Nagisa V.I.P
Liczba postów : 726 Age : 32 Localisation : Łódź Registration date : 25/09/2009
| Temat: Re: Co poza Japonią ?! Nie Paź 11, 2009 3:07 pm | |
| A ja interesuję się: > rysowaniem, i nie tylko mangi ^^ > sportem (biegi na długie dystanse, siatkówka) > książkami > no i uprawiam rośliny. Mam ich mnóstwo Coś tam jeszcze by się wymyśliło^^ | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Co poza Japonią ?! | |
| |
|
| |
| Co poza Japonią ?! | |
|