...::: Japan Club :::...
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

...::: Japan Club :::...

Najlepsze Forum O Japonii ! Najlepsze tematy , najlepsi użytkownicy :) Odkryj na nowo Kraj Kwitniącej Wiśni razem z Japan Club ! Zapraszam !!!

IndeksSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj

Referat o Japoni

Go down 
AutorWiadomość
t4co
Początkujący
Początkujący

Liczba postów : 1
Registration date : 01/05/2008

Referat o Japoni Empty
PisanieTemat: Referat o Japoni   Referat o Japoni Icon_minitimeCzw Maj 01, 2008 2:01 pm

Witam wszystkich, mam takie nie typowe pytanie ;p, muszę przygotować referat na ok 12-14 stron odnośnie walorów turystycznych w Japonii( czyli w praktyce opisać Japonię Wink, no ale ,żeby było trudniej nie mogę za bardzo kopiować ze stron w internecie bo mój wykładowca będzie sprawdzał to potem, a ,żeby było ciekawiej to referat ten jest na informatykę gdyż główna ocena jest za to jak ten tekst sformatuje no więc zwracam się z wielką prośbą i zapytaniem : czy przypadkiem nie posiada ktoś na kompie tekstów opisujących Japonię ale ,żeby nie były one całkowicie ściągnięte z neta (np. Wikipedii ) , Zaznaczam ,że mogą być to teksty z książek i paru stron internetowych( gdyż podaje skąd brałem tekst) ,ale chodzi oto ,żeby były one spójne a nie skopiowane z jednej czy 2 stron i wrzucone do worda.
Wiem ,że wymagam dużo ale z braku czasu na samodzielne pisanie tego, BŁAGAM o pomoc ... . mój kontakt gg to 2750575 - za wszelką pomoc będę dozgonnie wdzięczny
Powrót do góry Go down

Referat o Japoni
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» Tragedia w Japoni
» Wyjazdy Do Japoni

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
...::: Japan Club :::... :: Japan Club-
Skocz do: