| Ulubione anime | |
|
+4shoka Dango.! xd Naggaroth nanaka 8 posters |
Autor | Wiadomość |
---|
nanaka V.I.P
Liczba postów : 1012 Age : 29 Registration date : 24/05/2008
| Temat: Ulubione anime Sob Maj 24, 2008 6:10 pm | |
| Ciekawy temat. Moim ulubionym anime jest Clannad:D , bo kazda dziewczyna lubi tajemnice, romans i komedie. Oczywiście mam tez inne anime ktore mi sie bardzo podobaja ale to chce wyroznic. ____________________________ Kocham anime | |
|
| |
Naggaroth Początkujący
Liczba postów : 49 Localisation : Gryfino Registration date : 01/04/2008
| Temat: Re: Ulubione anime Nie Maj 25, 2008 11:47 am | |
| Taaak! Ja też uwielbiam Clannad! Mimo, że raczej lubuję się w bardziej 'męskich' typach anime ;P Takich jak Naruto, Bleach, Elfen Lied, Death Note, itp., itd. Jednak Clannad jest naprawde świetna! | |
|
| |
nanaka V.I.P
Liczba postów : 1012 Age : 29 Registration date : 24/05/2008
| Temat: Re: Ulubione anime Nie Lip 13, 2008 5:22 pm | |
| hej masz konto na naszej klasie?^^ a co do temattu to tez lubie te co wymienilas | |
|
| |
Dango.! xd Początkujący
Liczba postów : 43 Age : 29 Registration date : 29/07/2008
| Temat: Re: Ulubione anime Wto Lip 29, 2008 8:40 am | |
| - Nanaka napisał:
- hej masz konto na naszej klasie?^^ a co do temattu to tez lubie te co wymienilas
Ja tez bardzo lubie te anime ,ale najbardziej to Bleach mi sie podoba... ;P | |
|
| |
shoka Początkujący
Liczba postów : 3 Age : 31 Registration date : 31/07/2008
| Temat: Re: Ulubione anime Czw Lip 31, 2008 5:17 pm | |
| ja lubie naruto i bleach | |
|
| |
Kixy Początkujący
Liczba postów : 16 Age : 29 Localisation : Jaworzno Registration date : 02/07/2008
| Temat: Re: Ulubione anime Pią Sie 01, 2008 12:12 pm | |
| Ja lubię Naruto, Bleach, a poza tym lubię też inne anime z walkami. Jednak najbardziej podobają mi się anime z wampirami np. Rosario+Vampiro, Vampire Knight, Blood+ itp. | |
|
| |
Nana-chan Początkujący
Liczba postów : 10 Age : 31 Registration date : 12/08/2008
| Temat: Re: Ulubione anime Wto Sie 12, 2008 4:33 pm | |
| Ja uwielbiam romanse, anime z wątkiem tajemnicy, horrory i wszystko co wiąże się z wampirami i stylem gotyckim Jedynym czego nie lubie to hentaiki i niektóre ecchi :/ Do moich ulubonych należą : Chobits, Vampire Knight, Death Note, Hellsing, Le portrait de petit Cossette, Nana, Ouran High Host Club, Strawberry panic! i Fushigi Yugi | |
|
| |
Molcia1994 Stały Bywalec
Liczba postów : 79 Age : 30 Registration date : 18/06/2009
| Temat: Re: Ulubione anime Wto Cze 23, 2009 7:23 pm | |
| Kocham po prostu Vampire Knight ( Vampire Knight Guilty ) !!!! Jest po prostu GENIALNE!! Mam nadzieję, ze będzie 3 część ( choć to małoprawdopodobne ). Świetne jest też Death Note ( trzymające w napięciu ) i Phantom - to anime - kryminały;) | |
|
| |
Rinoa Super Usher
Liczba postów : 226 Age : 31 Localisation : Lubaczów Registration date : 06/07/2009
| Temat: Re: Ulubione anime Pon Lip 06, 2009 4:24 pm | |
| Nie mam jednego ulubionego rodzaju anime, jendak jak każda dziewczyna lubię romanse:) Ulubione anime... hmm.... troszke tego jest więc wymienie tylko kilka: Inuyasha, Vampire Knight, Code Geass (można na tym poryczeć ), Dragon Ball (ulubiona bajka z dzieciństwa:P), Bleach, Naruto, Chrono Crusade, D. N. Angel, Elfen Lied, Final Fantasy VII, Full Moon wo Sagashite (troszke dla dzieci, ale na tym też ryczałam jak głupia:P), Kamikaze Kaito Jeanne, La Corda D'oro, Rosario To Vampire, Shugo Chara, Special A, Tokyo Mew Mew, X-men Evolucja, Zero No Tsukaima.... itd;p jeszcze jest tego baaaaardzo dużo;p | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Ulubione anime | |
| |
|
| |
| Ulubione anime | |
|