| Ulubione anime | |
|
+41Kyugaa Hijikata Karol Akarui_Misaki Kei shocky Kaze Mikurusia :3 Milo Nyu_xD Yotte nanaka Rinoa Nagisa efree patsok Nami Molcia1994 MAKabra_88 zlepek Otoshi Yuko Miyamoto JigokuShoujyo tomodachi Dif Eriko Sandris Sehaenne Urlike Amizu Lava (Eastern Shinma) Misuzu Tenshi Shilay Bijuu Anko Songo-chan Nuria Kamiru Kari-chan=^^= Kanarek 45 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Kanarek Moderator
Liczba postów : 68 Age : 34 Localisation : Okinawa Registration date : 04/05/2007
| Temat: Ulubione anime Pią Maj 04, 2007 11:29 am | |
| Moze to zła decyzja, ale pomyślałem, ze poprzednie dwa tematy są zbyt ogólne i wkrótce zrobiłby się wielki bałagan. Zakładam więc nowy topic. Piszcie tu o swoich ulubionych seriach anime, co w nich lubicie, ulubione typy anime.
Moimi ulubionymi anime są Naruto, Hellsing i GTO. Zapewne większość z was je zna i wie, że całkowicie różnią sie one od siebie. W każdym jest jednak ten odmienny, trudny do skopiowania klimat i to właśnie w nich cenię. | |
|
| |
Kari-chan=^^= Nowicjusz
Liczba postów : 131 Age : 32 Localisation : Asahigawa xD Registration date : 03/05/2007
| Temat: Re: Ulubione anime Pią Maj 04, 2007 11:36 am | |
| No to jest dobre a szczególnie ten Onizuka można padnąc Bardzo dobrze załątwiłęś to zeby było ogólnie o Anime A Helsing wymiata | |
|
| |
Kamiru Moderator
Liczba postów : 56 Age : 33 Localisation : Tokyo Registration date : 03/05/2007
| Temat: Ulubione anime Pią Maj 04, 2007 12:26 pm | |
| Mam do Was prosbe ,jesli macie jakies linki do sciagania anime to bede wdzieczny. Bo ostatnio nie ogladalem prawie nic. | |
|
| |
Nuria Stały Bywalec
Liczba postów : 73 Age : 32 Localisation : Nagasaki Registration date : 04/05/2007
| Temat: Re: Ulubione anime Pią Maj 04, 2007 8:42 pm | |
| Geez, ja uwielbiam Elfen Lied, Hellsinga, Fullmetal Alchemist, Yami no Matsuei, Final Fantasy VII i DNAngela zwłaszcza. Muszę też przyznać, że podoba mi się ee... lekkie shounen ai, jeśli wiecie co mam na myśli... no na przykład Sukisho to już leciutka przesada, ale... (Oh my God, przecież ja to wciąż oglądam...) A co do linków... bardzo dobra strona to www.veoh.com świetna jakość, duży wybór... polecam ściągnęłam stamtąd Final Fantasy Advent Children w japońskiej wersji i ze świetną jakością, a jakbyś wszedł, to możesz zobaczyć kilka moich teledysków (REKLAMA ) jeżeli sprawdzisz użytkownika Diriel | |
|
| |
Kanarek Moderator
Liczba postów : 68 Age : 34 Localisation : Okinawa Registration date : 04/05/2007
| Temat: Re: Ulubione anime Pią Maj 04, 2007 8:51 pm | |
| Kamiru, to zależy co lubisz. ze stronki www.yhbt.mine.nu/t można ściągnąć dalsze odcinki naruto Bleach'a i jakiś Pythagoras Switch (nie mam pojęcia co to jest. Ogólnie nie ściągam wielu anime, więc nie podam ci linków. | |
|
| |
Kamiru Moderator
Liczba postów : 56 Age : 33 Localisation : Tokyo Registration date : 03/05/2007
| Temat: Ulubione anime Pią Maj 04, 2007 8:55 pm | |
| I tak dzieki za help Kanarek-san .;P | |
|
| |
Songo-chan Początkujący
Liczba postów : 12 Age : 35 Registration date : 05/05/2007
| Temat: Re: Ulubione anime Sob Maj 05, 2007 11:25 am | |
| Ulubione anime, tak samo jak manga, InuYasha xD Oprócz tego ogladałam lub oglądam: Naruto (nie lubie wątku z Sasuke==' ale anime fajne); Nagareboshi Gin (stare anime o pieskach, podobno w Polsce było); Ginga Densetsu Weed; (druga, nowa seria tego powyżej) Suzuka; (szczerze mówiąc nudnawe) Pretear; Wolf's Rain; (moje drugie anime, pierwsze to InuYasha xD) Love Hina; (śmieszne... ale wolę mangę^^) Ranma 1/2; (co Takahashi narusuje to czytam xD na drugim miejscu w ulubionych anime/mangach) Dragon Ball; DB Z; DB GT; (Taaaaaa... anime dzieciństwa xD) Fruits Basket; Slayers (baaardzo dużo humor xD 3 miejsce w ulubionych); Chrno Crusade (Polecam^^ Bardzo fajne anime... na 3 miejscu razem ze Slayersami xD)
No to chyba wszystko... tak mi się zdaje ^^' | |
|
| |
Kanarek Moderator
| Temat: Re: Ulubione anime Sob Maj 05, 2007 11:31 am | |
| Ooo, tak. Slayers jest super. Ale tylko jak si ogląda większą ilość odcinków. Jeśli oglądnie się pojedynczo parę epków, to wydaje się być denne. Co do Naruto, to nudne były fillery a teraz w Shippuudenie akcja się toczy wg mangi i jest naprawdę spoko no i świetna muza, szczególnie ta chóralna BTW siemka na forum | |
|
| |
Anko Początkujący
Liczba postów : 4 Age : 33 Registration date : 04/05/2007
| Temat: Re: Ulubione anime Sob Maj 05, 2007 12:04 pm | |
| Jak dla mnie, to najlepsze jest Naruto ! Yeah. a Naruto Shippuuden to dopiero coś, kontyuacja super anime, jak nie oglądaliście to polecam. Dalej - Deat Note i oczywiście FMA To są 3 najlepsze, ale Elfen Lied też jest fajne, chociaż już gorsze i ma mało odcinków. | |
|
| |
Shilay Bijuu Początkujący
Liczba postów : 3 Age : 33 Localisation : Edo Registration date : 12/05/2007
| Temat: Re: Ulubione anime Nie Maj 13, 2007 12:52 pm | |
| Moje ulubione anime to: 1. Vampire Princess Miyu - moje pierwsze przy okazji 2. Naruto - bardzo sympatyczne 3. Księżniczka Mononoke - mam to na DVD ;p 4. Spirited Away - też bosssskie anime i to by chyba na tyle było | |
|
| |
Nuria Stały Bywalec
Liczba postów : 73 Age : 32 Localisation : Nagasaki Registration date : 04/05/2007
| Temat: Re: Ulubione anime Wto Maj 15, 2007 1:03 pm | |
| Ach, Księżniczka Mononoke jest suuuuuper!!!!!!!!!!! A jaką postać lubisz najbardziej? Bo ja chyba Morrow... i Yaku | |
|
| |
Songo-chan Początkujący
Liczba postów : 12 Age : 35 Registration date : 05/05/2007
| Temat: Re: Ulubione anime Sro Maj 16, 2007 4:36 pm | |
| Mononoke Hime jest super ^^ Kiedyś ogladałam kawałek w telewizji jak puścili (cud! xD), a tera mam to na płytce | |
|
| |
Tenshi Początkujący
Liczba postów : 33 Registration date : 22/05/2007
| Temat: Re: Ulubione anime Sro Maj 23, 2007 6:14 am | |
| Moje naj : -Soul Hunter - Geneshaft -Fushigi Yuugi Ponadto lubie też: -Ranma 1/2 -Slayers -Detektiv Conan -Vampire Princes Myu -Kamikaze Kaito Jeanne -no i jeszcze Chobits nie było takie złe | |
|
| |
Misuzu Super Usher
Liczba postów : 220 Age : 30 Localisation : Bledzianów Registration date : 29/05/2007
| Temat: Re: Ulubione anime Sro Maj 30, 2007 1:58 pm | |
| No moje ulubione Anime to Naruto, Air, iii i cos jescze dopisze jak mi sie przypomni | |
|
| |
Lava (Eastern Shinma) Początkujący
Liczba postów : 2 Registration date : 30/06/2007
| Temat: Re: Ulubione anime Sob Cze 30, 2007 1:54 pm | |
| OOOOO TAK!!! Vampire Princess Miyu jest GENIALNA!!! Ale troszke cienkie walki A najbardziej mnie wkurza REIHA (która nareszcie umiera w 22 odcinku ) Kto lubi Tą Animke Pisać na gg: 1536571 | |
|
| |
Lava (Eastern Shinma) Początkujący
Liczba postów : 2 Registration date : 30/06/2007
| Temat: Re: Ulubione anime Sob Cze 30, 2007 2:02 pm | |
| A słyszeliscie o Ninja Scroll? | |
|
| |
Amizu Początkujący
Liczba postów : 10 Age : 37 Registration date : 22/09/2007
| Temat: Re: Ulubione anime Sob Wrz 22, 2007 5:06 pm | |
| Tak troche po czasie ale co mi szkodzi + serial experiment lain + Neon Genesis Evangelion + stary poczciwy Dragon Ball to pozycje które darze sentymentem | |
|
| |
Urlike Nowicjusz
Liczba postów : 113 Registration date : 24/09/2007
| Temat: Re: Ulubione anime Pon Wrz 24, 2007 7:17 pm | |
| Uwielbiam Death Note Wciągnęło mnie od pierwszych minut pierwszego odcinka ^__^ Jeszcze FullMetal Alchemist. Smutne anime, ale naprawdę świetne! I Bleach... | |
|
| |
Sehaenne Początkujący
Liczba postów : 28 Age : 34 Localisation : Puławy Registration date : 10/09/2007
| Temat: Re: Ulubione anime Czw Paź 11, 2007 8:10 pm | |
| OMG! O kurcze ja to uwielbiam : Inuyasha, Death Note, Chrono Crusade, Hellsing, Final Fantasy VII,VIII,X, Fruits Basket, Oran High School Host Club, Full Metal Alchemist, Elfen Lied, X-Clamp, Yami no Matsuey, Gravitation, D.N.Angel, Fushigi Yyuugi, Claymore, Darker than black, Angel Sanctuary, Ghost in the Shell, Hack Sign, Preater, Tenjou Tenge, Ragnarok, Wolf's Rain, Air, Rozen Maiden, Wind... A breath of heart, Neon Genesis Evangelion, Chobits, Fate/Stay Night, Trinity Blood, i wiele wiele innych ;P Hyhyhy dużo tego wyszło | |
|
| |
Urlike Nowicjusz
Liczba postów : 113 Registration date : 24/09/2007
| Temat: Re: Ulubione anime Pią Paź 12, 2007 10:55 am | |
| ^ Chyba dużo? Rany! Tego jest masa ^^ Śliczna lista nie ma co | |
|
| |
Sehaenne Początkujący
Liczba postów : 28 Age : 34 Localisation : Puławy Registration date : 10/09/2007
| Temat: Re: Ulubione anime Nie Paź 14, 2007 9:19 pm | |
| Hehe! Co poradzić, skoro się uwielbia anime to się dużo ogląda | |
|
| |
Sandris Początkujący
Liczba postów : 8 Age : 35 Localisation : Mława Registration date : 27/06/2007
| Temat: Re: Ulubione anime Nie Gru 02, 2007 7:42 pm | |
| Po długiej nieobecności na forum.... Moje naj.. Claymore Naruto Elfen Lied Hellsing Full Metal Alchemist Neon Genesis Evangelion itp itd ... dużo by wymieniać | |
|
| |
Eriko Nowicjusz
Liczba postów : 102 Age : 33 Registration date : 25/07/2007
| Temat: Re: Ulubione anime Pon Gru 03, 2007 10:10 pm | |
| Najbardziej z oglądanych w tv lubię: Hellsing Elfen Lied Air GTO Paradise kiss
Ostatnio zmieniony przez dnia Nie Gru 09, 2007 1:52 pm, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
Misuzu Super Usher
Liczba postów : 220 Age : 30 Localisation : Bledzianów Registration date : 29/05/2007
| Temat: Re: Ulubione anime Wto Gru 04, 2007 4:05 pm | |
| Wczesniej pisałam o NAruto i Air ale do tego dodam jeszcze Kanon i Higurashi na naku koro ni tez mi sie podoba i Shool Days | |
|
| |
Dif Początkujący
Liczba postów : 17 Age : 33 Localisation : Hinamizawa Registration date : 30/09/2007
| Temat: Re: Ulubione anime Sro Gru 12, 2007 5:50 pm | |
| 1.Elfen Lied 2.Higurashi no naku koro ni 3.Great Teacher Onizuka 4.Dragon Ball 5.Mai Hime 6.Neon Genesis Evangelion 7.Suzuka 8.Samurai Champloo 9.Slayers 10.Soul Hunter ... wiele innych | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Ulubione anime | |
| |
|
| |
| Ulubione anime | |
|