| Rysunki związane z Japonią | |
|
+14Misuzu Nyu_xD nanaka Nagisa Rinoa KontoUsunięte efree Molcia1994 zlepek romanka Urlike Lilcia tsukiko Naggaroth 18 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
efree V.I.P
Liczba postów : 1171 Registration date : 28/03/2009
| Temat: Re: Rysunki związane z Japonią Wto Maj 18, 2010 8:18 pm | |
| spokojnie, zaraz wszyscy oskarżają poczekajmy co ona ma do powiedzenia (z tego co wiem można mieć kilkanaście loginów na stronce bez kolizji z prawem) wszakże przyznaje iż wygląda to podejrzanie ale nie można osądzać bez uprzedniej wypowiedzi oskarżonego na ten temat. mam nadzieje że sie wyjaśni wszystko bez niepotrzebnych komplikacji | |
|
| |
Nagisa V.I.P
Liczba postów : 726 Age : 32 Localisation : Łódź Registration date : 25/09/2009
| Temat: Re: Rysunki związane z Japonią Wto Maj 18, 2010 8:23 pm | |
| Oh oh. Ja się nie wypowiem, poczekam na Nyu_xD. Głupia sytuacja się zrobiła. Ale głupio jest tracić w taki sposób członka naszej i tak okrojonej załogi. Nyu, wyjaśnij to i zostań z nami | |
|
| |
Nee Początkujący
Liczba postów : 40 Age : 35 Localisation : Kraków Registration date : 18/05/2010
| Temat: Re: Rysunki związane z Japonią Wto Maj 18, 2010 10:32 pm | |
| Uwierzcie, zrobiłam spory research zanim zamieściłam tego posta. Tak właściwie szanse na to, że cokolwiek co powiedziała Nyu jest prawdą, są mizerne. Nawet jej foto w dziale ze zdjęciami forumowiczów pochodzi z DA 20-letniej Amerykanki..tylko o zupełnie innym imieniu i mieszkającej w Maryland. Przykro mi to mówić, ale chyba daliście się wkręcić.. | |
|
| |
efree V.I.P
Liczba postów : 1171 Registration date : 28/03/2009
| Temat: Re: Rysunki związane z Japonią Sro Maj 19, 2010 12:10 am | |
| no moze wkrecic to za duzo powiedziane bo zawsze ma sie ten odstep do ludzi z internetu i podchodzi sie z lekką rezerwa no ale jesli to prawda to jednak szkoda bo wychodzi na to iż trudno zaufać na słowo w dzisiejszych czasach | |
|
| |
Chen Lii Początkujący
Liczba postów : 49 Age : 32 Localisation : Częstochowa Registration date : 19/05/2010
| Temat: Re: Rysunki związane z Japonią Sro Maj 19, 2010 2:40 pm | |
| - Nee napisał:
- Uwierzcie, zrobiłam spory research zanim zamieściłam tego posta.
Tak właściwie szanse na to, że cokolwiek co powiedziała Nyu jest prawdą, są mizerne. Nawet jej foto w dziale ze zdjęciami forumowiczów pochodzi z DA 20-letniej Amerykanki..tylko o zupełnie innym imieniu i mieszkającej w Maryland. Przykro mi to mówić, ale chyba daliście się wkręcić.. I tu masz rację,była moją przyjaciółką...A wiecie dlaczego ona teraz tak robi.? Bo z nią chłopak zerwał. | |
|
| |
Nyu_xD Stały Bywalec
Liczba postów : 83 Age : 31 Localisation : Japonia (serio) Registration date : 12/03/2010
| Temat: Re: Rysunki związane z Japonią Sro Maj 19, 2010 2:52 pm | |
| Ja...ja....Gomenasai.! Nie chciałam was okłamywać.! Wybaczcie mi...Chen Lii ma racje. Przez tego chłopaka kompletnie oszalałam i zaczęłam wymyślać bzdury... | |
|
| |
Chen Lii Początkujący
Liczba postów : 49 Age : 32 Localisation : Częstochowa Registration date : 19/05/2010
| Temat: Re: Rysunki związane z Japonią Sro Maj 19, 2010 2:54 pm | |
| Dobra...ja się nie wtrącam | |
|
| |
nanaka V.I.P
Liczba postów : 1012 Age : 29 Registration date : 24/05/2008
| Temat: Re: Rysunki związane z Japonią Sro Maj 19, 2010 4:47 pm | |
| - Nyu_xD napisał:
- Ja...ja....Gomenasai.!
Nie chciałam was okłamywać.! Wybaczcie mi...Chen Lii ma racje. Przez tego chłopaka kompletnie oszalałam i zaczęłam wymyślać bzdury... Hmmm, ja rozumiem że czasami można nie wytrzymać emocjonalnie... Ale to tak jakbyśmy mieli coś wspólnego z tym twoim chłopakiem i nas tak oszukujesz. Ale już tego nie ciągnijmy, bo to bez sensu. W każdym razie, nie chcemy abyś zrezygnowała z forum, więc zostawmy to, usuń te zdjęcia zanim właściciele przyuważą, bo będzie niezbyt miło ;] | |
|
| |
Nagisa V.I.P
| Temat: Re: Rysunki związane z Japonią Sro Maj 19, 2010 4:48 pm | |
| ... Acha. No cóż. Grunt, że się przyznałaś bez bicia. I już nie będziesz kłamać, prawda? I mogłabyś powiedzieć coś o sobie - jak masz naprawdę na imię etc | |
|
| |
Misuzu Super Usher
Liczba postów : 220 Age : 30 Localisation : Bledzianów Registration date : 29/05/2007
| Temat: Re: Rysunki związane z Japonią Sro Maj 19, 2010 7:06 pm | |
| Nyu usuń te zdjęcia jak najszybciej, bo na moim forum juz wynikły pewne nieprzyjemności za podszywanie sie pod kogoś. Tylko żebyś przed sadem nie wylądowała, albo kary nie płaciła. | |
|
| |
Chen Lii Początkujący
| Temat: Re: Rysunki związane z Japonią Czw Maj 20, 2010 2:25 pm | |
| Ona się nazywa Agata... Ja tez kiedyś miałam tak samo,tylko że na moim forum xD | |
|
| |
Nyu_xD Stały Bywalec
Liczba postów : 83 Age : 31 Localisation : Japonia (serio) Registration date : 12/03/2010
| Temat: Re: Rysunki związane z Japonią Czw Maj 20, 2010 2:30 pm | |
| Wyszłam jako debilka... Chyba jestem do bani... | |
|
| |
Misuzu Super Usher
Liczba postów : 220 Age : 30 Localisation : Bledzianów Registration date : 29/05/2007
| Temat: Re: Rysunki związane z Japonią Czw Maj 20, 2010 5:04 pm | |
| Zapamiętam. Tez mam na imię Agata Wiec, Agata: więcej nie ściemniaj a będzie dobrze | |
|
| |
Chen Lii Początkujący
| Temat: Re: Rysunki związane z Japonią Pią Maj 21, 2010 10:41 am | |
| | |
|
| |
Chen Lii Początkujący
| Temat: Re: Rysunki związane z Japonią Pią Maj 21, 2010 11:06 am | |
| | |
|
| |
Chen Lii Początkujący
| Temat: Re: Rysunki związane z Japonią Pią Maj 21, 2010 3:02 pm | |
| Hej no... Dlaczego nikt nie dodaje swoich pracek.? Możecie robić na kompie bo łatwo xD | |
|
| |
Chen Lii Początkujący
| Temat: Re: Rysunki związane z Japonią Nie Maj 23, 2010 11:54 am | |
| | |
|
| |
Nee Początkujący
Liczba postów : 40 Age : 35 Localisation : Kraków Registration date : 18/05/2010
| Temat: Re: Rysunki związane z Japonią Nie Maj 23, 2010 6:49 pm | |
| Hmm, nono a jaka to technika? Ołówek czy coś innego? | |
|
| |
5ml Stały Bywalec
Liczba postów : 57 Age : 38 Registration date : 16/04/2010
| Temat: Re: Rysunki związane z Japonią Pon Maj 24, 2010 6:40 am | |
| Nie no spoko mogę dodać kilka moich rysunków, ale one nie są związane z Japonią - Cytat :
- Hej no...
Dlaczego nikt nie dodaje swoich pracek.? Możecie robić na kompie bo łatwo xD Z tabletem owszem zgadzam się jest łatwo ale w myszce trzeba mieć "SKILLA" | |
|
| |
Nagisa V.I.P
| Temat: Re: Rysunki związane z Japonią Pon Maj 24, 2010 7:27 am | |
| na komputerze, hm.. nie sądzę, by był to dobry pomysł dla mnie. Nie mam tabletu i żadnych programów, jedyne co, to mogę coś maznąć w Paintcie wolę jednak pozostać przy zwykłym rysowaniu^^" | |
|
| |
5ml Stały Bywalec
Liczba postów : 57 Age : 38 Registration date : 16/04/2010
| Temat: Re: Rysunki związane z Japonią Pon Maj 24, 2010 11:41 am | |
| | |
|
| |
Chen Lii Początkujący
| Temat: Re: Rysunki związane z Japonią Pon Maj 24, 2010 12:54 pm | |
| Joł ty mnie swoją dynią nie strasz xD
Do Nee: Ołówkiem. | |
|
| |
Chen Lii Początkujący
| Temat: Re: Rysunki związane z Japonią Pon Maj 24, 2010 1:00 pm | |
| | |
|
| |
Nee Początkujący
| Temat: Re: Rysunki związane z Japonią Pon Maj 24, 2010 3:57 pm | |
| Ołówkiem. Szczerze mówiąc, miałam nadzieję, że tak odpowiesz. Widać mamy te same ołówki- "twoja" praca http://fc03.deviantart.net/fs71/f/2010/143/d/8/Elfen_Lied_Mayu_chan__by_Lucy_san_00.jpg"moja" praca http://imm.io/ycAWidzisz jakieś podobieństwo może? A, jeszcze jedno: http://pvaphor.blogspot.es/img/mayu2.jpgBardzo ciekawe. Twoja praca zrobiona ołówkiem, moja- to przerobiony w pierwszym lepszym edytorze online screen z anime-nr 3. Zrobienie tego zajęło mi jakieś 90 sekund. Jak to się stało, że mamy identyczne linie edycji obrazka, choć Twoja praca powstała ponoć ręcznie? Gdyby ktoś miał jeszcze wątpliwości- zestawienie obu obrazków: http://picasion.com/pic23/5da2130bbca007db51fbbcb97ee3d5d1.gifPrzerabianie cudzej pracy-w tym wypadku właścicielami praw jest studio ARMS- i twierdzenie, że jest to praca od początku do końca własna, to przestępstwo z tego samego paragrafu, co wcześniej wyciągnięty przeze mnie przykład. I radzę Ci szybko usunąć to z DA, bo tam takie zagrywki w najlepszym wypadku kończą się blokadą konta; w najgorszym sprawa może wylądować w sądzie. Wiem, że to jest internet, i teorytycznie można robić tu (prawie) wszystko. Ale nie bierz się za kłamanie i kreowanie sobie nowego życiorysu, jeśli nie po prostu umiesz kłamać. Pytasz gdzie jest Nyu? Obie dobrze to wiemy, i przypuszczam, że wszyscy na forum również. Chcesz utrzymywać, że "znasz całą łacinę"(btw- powiedz to kiedyś przy filologu klasycznym :>)? To naucz się chociaż podstaw-albo miej tyle szczęścia, by nie wpaść na forum na kogoś, kto łaciny się dobrych parę lat uczył. A najlepiej przestań próbować imponować innym umiejętnościami, których nie posiadasz, i bądź po prostu sobą, Nyu-Chen-Lii. To tylko forum, po cholerę tak komplikować sobie życie? | |
|
| |
Misuzu Super Usher
| Temat: Re: Rysunki związane z Japonią Pon Maj 24, 2010 5:32 pm | |
| Matko... Jakies dzieci neo dopadły to forum. Kolejna osoba ściemniająca na maksa. Ej, bo ja w końcu przestane wchodzic na to forum, bo robi się groźne! Ludzie opanujcie się! Juz po raz kolejny spotykam się z naginaniem praw autorskich! | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Rysunki związane z Japonią | |
| |
|
| |
| Rysunki związane z Japonią | |
|