| Wasze foty | |
|
+35fardar Akarui_Misaki Kaze Karol Milo Mikurusia :3 Chen Lii 5ml Nagisa Nyu_xD JumiOfficial efree zlepek Otoshi Yuko JigokuShoujyo Sehaenne nanaka Dango.! xd Bou1422 Naggaroth Lilcia tsukiko Dif Misuzu Ridiia Urlike Ptaah Eriko Yvetta Nuria Admin Kamiru Kari-chan=^^= Kanarek 39 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Eriko Nowicjusz
Liczba postów : 102 Age : 33 Registration date : 25/07/2007
| Temat: Re: Wasze foty Pią Wrz 14, 2007 6:46 pm | |
| Ja nie boję sie pokazywać moich fotek | |
|
| |
Ptaah Początkujący
Liczba postów : 10 Localisation : Wałbrzych / Omiya wannabe Registration date : 11/09/2007
| Temat: Re: Wasze foty Pią Wrz 14, 2007 9:28 pm | |
| uwaga skierowana byla oczywiscie do tych, ktorzy zdjec swoich nie zamiescili nie potraktujcie tego jako obraze, uwazam jednak takie podejscie za niestosowne. stworzyliscie juz swego rodzaju grupe znajomych, i chowanie sie za japonskimi nickami, zdjeciami, nie pomaga w przyblizeniu sie do innych, a niektorzy moga to odczuc jako swego rodzaju przejaw nieufnosci lub dystansu. | |
|
| |
Eriko Nowicjusz
| |
| |
Urlike Nowicjusz
Liczba postów : 113 Registration date : 24/09/2007
| Temat: Re: Wasze foty Wto Paź 16, 2007 7:23 pm | |
| Obejrzałam Wasze zdjęcie moim okiem portrecistki. Każdy lubi komplementy więc chętnie jakimś szczerym kogoś obdarzę ^^ Bo w sumie czemu nie? Zaczynając od Yvetty. Twoje oczy przykuwają uwagę Wygądasz na zdjęciach trochę tajemniczo. Zdaje się, jakby na drugim zdjęciu Twoje spojrzenie mówiło: "Nie zadzieraj ze mną, bratku!" Nie wiem, co by ci się miało w tych zdjęciach nie podobać. Brzytka to ty nie jesteś, muszę cię rozczarować skoro efekt fot jest ciekawy... wszystko wydaje ię być na plusik ^^ No i to pierwsze zdjęcie - podoba mi się ukazanie postaci tak jakby z góry. Dalej... Eriko. Nie dziwię się, że nie wstydziłaś się pokazać zdjęć, bo są niezłe. I to bardzo.Na jednym z nich Twoje włosy wyszły ciekawie ^^ Takie refleksy, super! I tamte okularki Ptaah, twoje zdjęcia też są bardzo ładne Trochę nieśmiało to mówię, ale jesteś bardzo przystojny ^^ Na pierwszym zdjęciu wyglądasz bardzo sympatycznie. A co tam za stwór przed tobą siedzi? Co do drugiego zdjęcia... masz ciekawe hobby. Chciałabym się dowiedzieć o tym czegoś więcej. Noo nie wygląda mi to tylko na ozdabianie drzewek drucikiem Yeah i najlepsze i najbardziej szokujące dla mnie zostawiłam sobie na koniec - Pan Admin... Kurcze, nawet nie wiedziałam, że nasz szanowny Admin ma 16 lat ^^ No, może wiedziałam Ale zapomniałam ^^ I spodziewałam się jakiegoś fana Japonii w wieku 20lat z haczykiem, a tu... jakieś młode takie w w dodatku ładne takie, no ^^ czyt. przystojne ^^ hehe... I włosy takie fajne, i to spojrzenie: "ja tu rządzę". Od razu widać, ze ma duszę admina (czyt. przywódcy hehe) Nooo to ja może zamilknę, bo jeszcze mnie o podlizywanie się osądzą ^^ xD | |
|
| |
Ridiia Początkujący
Liczba postów : 18 Registration date : 03/06/2007
| Temat: Re: Wasze foty Pon Paź 22, 2007 4:28 pm | |
| Mm - ja sie nie boje pokazac, bo duzo osob mowi mi, ze jestem ladna wiec raczej nie mam czego sie bac, chociaz rozni ludzie roznie to wszystko odbieraja . Ale co do Ptaah'a to musze sie jednak zgodzic Chca wyjechac do tak licznego kraju, ale boja sie zdjecia pokazac.. Dziwne to w tej Japonii chyba by z torbami na glowach chodzili . Ja wrzuce swoje zdjecia, jesli bede miala, bo przewaznie robie za paparazzi, jakos nie przepadam sama sobie robic zdjecia,a inni jakby mieli robic to bym zawalu dostala. A bo to za daleko, a to nie z takiego kata.. szkoda gadac . Pozdrawiam Ps. Urlike, moze zajmuje sie Ptaahologia ? ^^ | |
|
| |
Urlike Nowicjusz
| Temat: Re: Wasze foty Wto Paź 23, 2007 11:17 am | |
| - Ridiia napisał:
Ps. Urlike, moze zajmuje sie Ptaahologia ? ^^ Hmm... no może Ridiia, wstaw zdjęcie! Bo przez ciebie moje oko portrecisty jest ciekawe twojego wyglądu Ja też dam zdjęcie Jak będzie możliwość of course | |
|
| |
Ridiia Początkujący
| Temat: Re: Wasze foty Wto Paź 23, 2007 2:10 pm | |
| Najpierw trzeba je miec Mam jedno, ale zamazane jest, bo bylo przy zlym oswietleniu robione.. Zobaczymy niedlugo, moze jakies nowe zdjecie skombinuje to przy okazji na forum dam . | |
|
| |
Urlike Nowicjusz
| |
| |
Admin Admin
Liczba postów : 121 Age : 33 Localisation : Chicago Registration date : 03/05/2007
| Temat: Re: Wasze foty Sro Paź 24, 2007 2:23 pm | |
| czekam na fotki bo coś mało | |
|
| |
Urlike Nowicjusz
| Temat: Re: Wasze foty Sro Paź 24, 2007 7:08 pm | |
| | |
|
| |
Ptaah Początkujący
Liczba postów : 10 Localisation : Wałbrzych / Omiya wannabe Registration date : 11/09/2007
| Temat: Re: Wasze foty Czw Paź 25, 2007 4:44 pm | |
| pierwsze zdjecie robi wrazenie | |
|
| |
Urlike Nowicjusz
| Temat: Re: Wasze foty Pon Lis 26, 2007 11:58 am | |
| Mam jeszcze takie zdjęcie.... | |
|
| |
Misuzu Super Usher
Liczba postów : 220 Age : 30 Localisation : Bledzianów Registration date : 29/05/2007
| Temat: Re: Wasze foty Wto Lis 27, 2007 8:46 pm | |
| No pieknie wyszłas na tych wszytkich zdjeciach ^^ I widze ze grasz na gitarce ja tez ^^ hehhe ile to juz lat? ja prawie 7 miesięcy heheh A to zdjecie z horroru no fajnie wyszło ^^ | |
|
| |
Urlike Nowicjusz
| Temat: Re: Wasze foty Czw Lis 29, 2007 6:08 pm | |
| Dzieki Misuzu Hmm... Zaczęłam się uczyć miesiąc temu, uczyłam się 5 dni, potem wyjechałam do sanatorium, a teraz wracam nadrabiam szkolne zaległości, ale kiedy się znowu wezme do ćwiczeń, tego nie wiem | |
|
| |
Misuzu Super Usher
Liczba postów : 220 Age : 30 Localisation : Bledzianów Registration date : 29/05/2007
| Temat: Re: Wasze foty Czw Lis 29, 2007 6:44 pm | |
| mówie ci poczatki są do kitu ale jak juz opanujesz wszytkie chwyty (wiesz nie od razu wszytkie bo ja nawet wszytkich nie znam) to juz dalej pókjdzie łatwo z piosenkami. Gorzej jest z nutami. Grasz z nut? Bo wiesz w szkołach to tam różnie. Ale powiem ci że z nut jest 100 razy gorzej ale jak juz sie pożadnie opanuje to jest pieknie *_* ^^ hhe | |
|
| |
Ridiia Początkujący
| Temat: Re: Wasze foty Pią Lis 30, 2007 4:45 pm | |
| Wybaczcie za oftop; Co do grania na gitarze - Misuzu, nie zgodze sie co z tym mowisz, moj brat gra 3lata, a efektow nadal zero. Czy gra raz na miesiac? nie.. jakies 4/5h dziennie. Wiec watpie ze gra po 7 miesiacach idzie lekko, to chyba trzeba miec jakis talent albo cos? . Nie wiem, nie znam sie, a jak przypomne sobie co sie dzialo z brzmieniem mojego brata, gdy gral 7miesiecy ... Ma 2 gitary ; jedna elektryczna, ukochana, a druga podobna do Urlike. Jedynie zycze powodzenia, ale chyba pomylilyscie lekko tematy.. Jezeli bede miala zdjecie, najwyzej edytuje tego posta. Po za - mam 1 ale zamazane i jeszcze pomniejszone, szkoda gadac . | |
|
| |
Urlike Nowicjusz
| Temat: Re: Wasze foty Pią Lis 30, 2007 6:18 pm | |
| Ha, jak rozmazane, to trzeba poprostu skombinować inne Co do gitary w zasadzie to nie moja, tylko koleżanki | |
|
| |
Misuzu Super Usher
| Temat: Re: Wasze foty Sob Gru 01, 2007 8:09 pm | |
| A i jeszce co do gitary to nie chodzi tam ile godzin dziennie grasz-nie no licza sie tez- ale licza sie tez checi. Jak twojemu bratu się nie chce i sie zmusza do tej gitary to, to nie ma sensu Dobra ale skonczmy juz ten offtop Ja foty swojej nie mam. Zanczy sie takiej ładnej | |
|
| |
Urlike Nowicjusz
| Temat: Re: Wasze foty Nie Gru 09, 2007 8:28 pm | |
| Heh, nie znasz się Napewno są ładne ^^ Dawaj, co masz | |
|
| |
Eriko Nowicjusz
| Temat: Re: Wasze foty Nie Gru 16, 2007 11:42 am | |
| Misuzu wklej wreszcie swoje foto Jak nie macie mnie jeszcze dość to mogę dodać swoje nowe | |
|
| |
Admin Admin
Liczba postów : 121 Age : 33 Localisation : Chicago Registration date : 03/05/2007
| Temat: Re: Wasze foty Nie Gru 16, 2007 11:51 am | |
| Misuzu Admin liczy na Twoje fotki | |
|
| |
Misuzu Super Usher
| Temat: Re: Wasze foty Nie Gru 16, 2007 1:12 pm | |
| no nie wiem xD znaczy sie nie mam takich fotek a jak zribie kamerką to sa do du** heh | |
|
| |
Dif Początkujący
Liczba postów : 17 Age : 33 Localisation : Hinamizawa Registration date : 30/09/2007
| Temat: Re: Wasze foty Nie Gru 16, 2007 8:15 pm | |
| | |
|
| |
Urlike Nowicjusz
| Temat: Re: Wasze foty Wto Gru 18, 2007 2:23 pm | |
| | |
|
| |
Dif Początkujący
Liczba postów : 17 Age : 33 Localisation : Hinamizawa Registration date : 30/09/2007
| Temat: Re: Wasze foty Wto Gru 18, 2007 3:05 pm | |
| Arigato gozaimasu Urlike ale musze przyznac ze twoje foty tez niczego sobie :* ;] Mam nadzieje ze inni tez zaczna umieszczac swoje fotki | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Wasze foty | |
| |
|
| |
| Wasze foty | |
|