| Wasze Piosenki ! | |
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Admin Admin
Liczba postów : 121 Age : 33 Localisation : Chicago Registration date : 03/05/2007
| Temat: Wasze Piosenki ! Sob Maj 05, 2007 9:16 am | |
| Wtam !W tym temacie kazdu użytkownik ktory robi Swoje pisoenki i chce je zaprezenotwac może to zrobic w tym temacie Oto moja piosenki: - VeNoN - Bad Day - http://venon.bad.day.patrz.pl- VeNoN - Fuck You - http://venon.fck.you.patrz.plProszę o ocene P.S piosenek nie nie sciaga sie na dysk Pozdrawiam ! | |
|
| |
Kari-chan=^^= Nowicjusz
Liczba postów : 131 Age : 32 Localisation : Asahigawa xD Registration date : 03/05/2007
| Temat: Re: Wasze Piosenki ! Sob Maj 05, 2007 10:54 am | |
| Ach to bardzo fajne muszę kiedyś sama ponownie napisać własną piosenkę Kiedyś pisałyśmy pisenki ale muzyka była do....głupia Acha oistrzeżenie Mio jest słodka ale tylko dal niektórych | |
|
| |
Nuria Stały Bywalec
Liczba postów : 73 Age : 32 Localisation : Nagasaki Registration date : 04/05/2007
| Temat: Re: Wasze Piosenki ! Nie Maj 06, 2007 11:29 am | |
| - Kari_Hikaru napisał:
- Ach to bardzo fajne muszę kiedyś sama ponownie napisać własną piosenkę
Kiedyś pisałyśmy pisenki ale muzyka była do....głupia Acha oistrzeżenie Mio jest słodka ale tylko dal niektórych Hej, ty ich tak nie ostrzegaj, bo jeszcze ode mnie pouciekają, all right ? A muza rzeczywiście faaaajna:D. Puszczę Lucy-san i Mayu-chan, ciekawe, co powiedzą | |
|
| |
Kari-chan=^^= Nowicjusz
Liczba postów : 131 Age : 32 Localisation : Asahigawa xD Registration date : 03/05/2007
| Temat: Re: Wasze Piosenki ! Nie Maj 06, 2007 2:09 pm | |
| | |
|
| |
Nuria Stały Bywalec
Liczba postów : 73 Age : 32 Localisation : Nagasaki Registration date : 04/05/2007
| Temat: Re: Wasze Piosenki ! Nie Maj 06, 2007 2:31 pm | |
| Acha, ale jestem tylko początkującym, na razie... a Ravena-san nie daje mi dojść do kompa, zmora jedna. O kaasan już nie wspomnę... | |
|
| |
Misuzu Super Usher
Liczba postów : 220 Age : 30 Localisation : Bledzianów Registration date : 29/05/2007
| Temat: !! Sro Maj 30, 2007 1:03 pm | |
| Super muza Naprawdę! Extra A Jak zrobić taka muzę? W niezbędniku..? | |
|
| |
Nuria Stały Bywalec
| Temat: Re: Wasze Piosenki ! Sro Maj 30, 2007 2:01 pm | |
| Właśnie! Też się zastanawiam, jak można taką muzykę skręcić. Możesz nam śmiało powiedzieć, kochany adminku, nie bój się, nie przebijemy cię pod tym względem | |
|
| |
Admin Admin
Liczba postów : 121 Age : 33 Localisation : Chicago Registration date : 03/05/2007
| Temat: Re: Wasze Piosenki ! Sro Maj 30, 2007 2:47 pm | |
| Witam ! Ja mam specjalne programy do robienia muzyki - Hip - Hop 6 - ogolnie robie w Nim muze - E-Jay Dance 4 - podbijam basssy | |
|
| |
Admin Admin
| Temat: Re: Wasze Piosenki ! Pon Cze 18, 2007 3:21 pm | |
| | |
|
| |
5ml Stały Bywalec
Liczba postów : 57 Age : 38 Registration date : 16/04/2010
| Temat: Re: Wasze Piosenki ! Sro Kwi 21, 2010 10:14 am | |
| Bardziej zaawansowanym oprogramowaniem do robienia muzyki od podstaw są miedzy innymi: Fruity Loops - nie polecam ze względu na słaby silnik, ale można do niego dopiąć wtyczki VST (kiedyś w nim tworzyłem), można na nim grać używając zwykłej klawiatury (PS2/USB) czego nie ma normalnie w "CuBasie", CuBase - Polecam bardzo, a zwłaszcza jeśli macie takie urządzonko jak klawiatura sterująca (MIDI/USB) do niego także można podpiąć wtyczki VST i wiele innych, jest bardziej profesjonalnym programem od "Fruity Loopsa" i ma więcej mozliwości, ale wymaga także lepszej karty dźwiękowej (dla zainteresowanych polecam Kartę dźwiękową z M-Audio), Tego typu programów jest wiele, na domowe potrzeby polecam Fruity Loopsa, jest prosty ale nie na naukę w 1 dzień, a przeważnie od niego się zaczyna PS. Pozdrawiam i mam nadzieje, że może ktoś się skusi na to by je przetestować | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Wasze Piosenki ! | |
| |
|
| |
| Wasze Piosenki ! | |
|