Misuzu Super Usher
Liczba postów : 220 Age : 30 Localisation : Bledzianów Registration date : 29/05/2007
| Temat: TakeAGift - zobacz! Super strona do zdobywania nagród. Sro Cze 23, 2010 1:54 pm | |
| Chciałam wam polecić tą stronę (wejdźcie w ten link, który podałam): http://www.takeagift.pl/polecam:485171Na czym to polega? Może znacie taką stronę OTINEO, gdzie ogląda się reklamy za otinki, a potem wymienia się je (te otinki) na doładowania do komórki. To działa na podobnych zasadach. Tutaj zbierasz starsy tylko, że wymieniasz je na niesamowite nagrody: od pen drivów po aparaty, komórki i laptopy! Co prawda, aby zdobyć te "lepsze" nagrody trzeba zapłacić 2 zł za konto premium, abo 9 zł za elite, ale co to za cena w porównaniu do nagrody! Więcej szczegółów wyczytacie na stronie, ale jeśli macie jakieś pytania to piszcie w tym temacie. Powiem tak, ze ta strona jest sprawdzona, bo duzo osób juz wymieniło strasy za nagrody. A i chciałam jeszcze podkreślić, że osoby niepełnoletnie od 13 lat muszą mieć zgodę rodziców prawnych, ale nie wypełnia się żadnego oświadczenia tylko, np. nagrody odbierają opiekunowie, albo oni ponoszą odpowiedzialność prawna w razie przeskrobania albo coś Razz | |
|
Mikurusia :3 Extra Usher
Liczba postów : 311 Age : 29 Localisation : Radom Registration date : 29/05/2010
| Temat: Re: TakeAGift - zobacz! Super strona do zdobywania nagród. Sro Cze 23, 2010 2:36 pm | |
| Ta strona jest zaczepista. Już wygrałam aparat. Polecam gorąco!!! | |
|
Misuzu Super Usher
Liczba postów : 220 Age : 30 Localisation : Bledzianów Registration date : 29/05/2007
| Temat: Re: TakeAGift - zobacz! Super strona do zdobywania nagród. Sro Cze 23, 2010 3:19 pm | |
| A jaki aparat? Taki cyfrowy czy taki juz ten lepszy? | |
|
Milo Dusza Towarzystwa
Liczba postów : 172 Age : 30 Localisation : Stoczek Łukowski Registration date : 16/06/2010
| Temat: Re: TakeAGift - zobacz! Super strona do zdobywania nagród. Sro Cze 23, 2010 4:19 pm | |
| Na razie nie kupię konta premium bo widzę, że to na określony czas, a że niedługo wyjeżdżam to mi przepadnie bez logowań :/ Ale potem założę ^^.
Yinxiamo, a ty miałaś premium czy elite? Bo nie wiem które się bardziej opłaca | |
|
Mikurusia :3 Extra Usher
Liczba postów : 311 Age : 29 Localisation : Radom Registration date : 29/05/2010
| Temat: Re: TakeAGift - zobacz! Super strona do zdobywania nagród. Czw Cze 24, 2010 12:58 pm | |
| Premium. Aparat był cyfrowy.
| |
|
Milo Dusza Towarzystwa
Liczba postów : 172 Age : 30 Localisation : Stoczek Łukowski Registration date : 16/06/2010
| Temat: Re: TakeAGift - zobacz! Super strona do zdobywania nagród. Czw Cze 24, 2010 1:15 pm | |
| Więc premium chyba lepsze, tańsza a jednak można coś dobrego dostać. Tak w połowie lipca pewnie sobie kupię to szybciej zbiorę punkty, żeby coś lepszego mieć to na prawdę dużo ich potrzeba. Zbieranie trochę potrwa.. | |
|
Sponsored content
| Temat: Re: TakeAGift - zobacz! Super strona do zdobywania nagród. | |
| |
|