| Wasze rysunki | |
|
+12Karol Akarui_Misaki Kaze fardar Milo Mikurusia :3 Funanori Nagisa Dango.! xd nanaka efree JumiOfficial 16 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Akarui_Misaki Super Usher
Liczba postów : 218 Age : 27 Localisation : Tbg xd Registration date : 29/11/2010
| Temat: Re: Wasze rysunki Nie Sty 30, 2011 11:46 am | |
| | |
|
| |
Karol Nowicjusz
Liczba postów : 126 Age : 33 Registration date : 28/01/2011
| Temat: Re: Wasze rysunki Wto Lut 01, 2011 9:18 pm | |
| Prace narysowane prawie rok temu - pierwsza to Tenma Tsukamoto z School Rumble, druga zaś to nie wiem(mozna by rzec że zjechana figura z jakiejś ksiazki od rysunków a głowa - wymysł mój:P) Jak widać - ani talentu ani szału nie ma więc dlatego chwilowo pzrestałem rysowac:P | |
|
| |
Nagisa V.I.P
Liczba postów : 726 Age : 32 Localisation : Łódź Registration date : 25/09/2009
| Temat: Re: Wasze rysunki Wto Lut 01, 2011 9:48 pm | |
| Karol, ćwiczenia czynią mistrza nie wychodzi ci, to nie odstawiaj tylko rysuj, rysuj... A to moje dzielo, stare już, z dwa lata ma jak nic... I nic specjalnego to też nie jest. Ot, zwykly rysunek. Muszę jeszcze trochę poćwiczyć...
Ostatnio zmieniony przez Nagisa dnia Czw Mar 17, 2011 1:40 am, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
Karol Nowicjusz
| Temat: Re: Wasze rysunki Wto Lut 01, 2011 10:04 pm | |
| Ale w moim przypadku bym musiał dużo trenować, by narysować tak jak Ty:P Albo ma sie do tego dryg albo nie:D Tak jak do tańca;) A tak swoją drogą, to gdzies sie uczyłaś rysować, czy raczej samouk?;> | |
|
| |
Nagisa V.I.P
| Temat: Re: Wasze rysunki Wto Lut 01, 2011 10:07 pm | |
| ah, to moja tajemnica Uczyłam się rysować "po kątach" i "w ukryciu" A na serio, to moi rodzice zawsze się wpieklali jak widzieli, że rysuję. Padały wtedy teksty tpu "byś się w końcu pouczyła" | |
|
| |
Karol Nowicjusz
| Temat: Re: Wasze rysunki Wto Lut 01, 2011 10:16 pm | |
| Nie jesteś z tym "dopiekaniem" rodziców sama - do mnie raczej mówili " czy to aby napewno jest człowiek, czy ufo?" albo "po co Ci to? byś się pouczył czegoś pozytecznego". I szczerze - o ile wiedziałem że jestem antytalentem o tyle nie mogli chyba zrozumieć, że po rpstu chciałem i nadal chce umieć rysować | |
|
| |
Nagisa V.I.P
| Temat: Re: Wasze rysunki Wto Lut 01, 2011 10:22 pm | |
| ja przez to często nocami rysowałam, a potem niewyspana d szkoły chodziłam... ale satysfakcja najważniejsza Jak lubisz to rysuj, nauczysz się | |
|
| |
Karol Nowicjusz
| Temat: Re: Wasze rysunki Wto Lut 01, 2011 10:29 pm | |
| Będę próbował aczkolwiek wiem, że będzie ciezko, bo dużo od siebie wymagam;] Mnie zdarzało się chodzic niewyspanym bo oglądałem anime - bo jak zostały 4 epki to po co czekać | |
|
| |
Liczba postów : 218 Age : 27 Localisation : Tbg xd Registration date : 29/11/2010
| Temat: Re: Wasze rysunki Pią Lut 04, 2011 1:37 pm | |
| Jak na pierwszy rzut oka te prace są dość fajne . Tylko radziłabym ci używać ołówka z serii B , nie HB i nie H . I lepiej robić czarno-białe niż kolorować . To moja technika Polecam xD | |
|
| |
efree V.I.P
Liczba postów : 1171 Registration date : 28/03/2009
| Temat: Re: Wasze rysunki Pon Lut 21, 2011 10:30 pm | |
| co do ołówków akurat uzywam B HB H przy prawie kazdym rysunku.... nigdy za to nie koloruje. nie lubię.... co najwyżej szczególy aby lepiej wyszła praca... np caly rysunek czarno biały tylko krople krwi na mieczu czerwone... | |
|
| |
Kaze Super Usher
Liczba postów : 203 Age : 32 Localisation : Gliwice Registration date : 29/08/2010
| Temat: Re: Wasze rysunki Wto Lut 22, 2011 1:59 pm | |
| ja tam wole origami | |
|
| |
| Temat: Re: Wasze rysunki Wto Lut 22, 2011 2:50 pm | |
| A ja wolę rysowanie na kompie x3 | |
|
| |
marcinsan Stały Bywalec
Liczba postów : 82 Age : 32 Localisation : irland Registration date : 11/03/2011
| Temat: sprobowalem narysowac komiks ;b ,,wielkie bum,, Pon Mar 14, 2011 11:03 pm | |
| | |
|
| |
| Temat: Re: Wasze rysunki Sro Mar 16, 2011 11:14 am | |
| Wow ! Marcinsan , jestem pod wrażeniem ... ;P | |
|
| |
marcinsan Stały Bywalec
Liczba postów : 82 Age : 32 Localisation : irland Registration date : 11/03/2011
| Temat: MisAkiTTHu dziekuje Sro Mar 16, 2011 9:13 pm | |
| | |
|
| |
Nagisa V.I.P
| Temat: Re: Wasze rysunki Sro Mar 16, 2011 9:22 pm | |
| - marcinsan napisał:
- warto zobaczyc
- marcinsan napisał:
- dzieki swoim rys ktore rys zyskuje szacunek ludzi za granica
Powiem tak... krowa, która głośno ryczy, mało mleka daje ;P | |
|
| |
marcinsan Stały Bywalec
| Temat: obrona! Sro Mar 16, 2011 10:38 pm | |
| | |
|
| |
Nagisa V.I.P
| Temat: Re: Wasze rysunki Czw Mar 17, 2011 12:24 am | |
| - marcinsan napisał:
- mieszkam za granica i pracuje w Irlandii gdzie polacy sa zabijani, wyzywani od najgorszych nikt o tym nie mowi!!!
Zabijani i przerabiani na kiełbasę Wszędzie się ludzi zabija, marcin-san. Ech, no cieszę się że lubisz rysować, ćwicz, ćwicz Nie jest źle, masz dryg do tego, po prostu nie lubię takich postaw gdy ktoś się przechwala choć do perfekcji mu daleko.. PS: znasz takie słowa jak "rysować", "rysunek" ? | |
|
| |
marcinsan Stały Bywalec
| Temat: latwo krytykowac! Czw Mar 17, 2011 1:05 am | |
| sa sprawy smieszne i smieszniejsze ale sa oprocz tych spraw takie przy ktorych nie wypada zartowac co ma zrobic kobieta , ktora pozwolila mezowi poleciec do pracy za granica,bo nie ma za co wykarmic dzieci nie ma za co zaplacic rachunkow ! i ten ojciec, maz ,moze brat itp. leci z ta mysla bo wie , ze jesli nie on to jego rodzina zdechnie bez pieniedzy na ulicy i pracuje- pomalu jakos sie wszystko uklada do momentu... ...kiedy do drzwi puka policja ... -szedl rano do pracy ,kiedy zostal ugodzony 6 razy ,nie mial szans na przezycie bo wykrawil sie przykro nam zginal bo mial prace a ten irlandziki gosc nie! skladamy wyrazy wspolczucia... swiat sie wali tej kobiecie co powie dzieciom? a moze nic nie bd mowic i co teraz? tu polacy nie gina tak po prostu, tylko dla tego ze pracujemy a irlandczycy nie hmm... a jesli o rysowanie napisalem ze ucze sie a pochwalic zawsze sie mozna a ja nie lubie jak ocenia sie kogos drugiego jak samemu sie nie jest profesjonalista... | |
|
| |
Nagisa V.I.P
| Temat: Re: Wasze rysunki Czw Mar 17, 2011 1:33 am | |
| Ech, a jak ci przytoczę historie zabitych obcokrajowców w Polsce to co?? Czasami zadaję sobie pytanie, czemu Polacy są wręcz chorzy na punkcie stawiania się w roli tych biednych, pokrzywdzonych, niesprawiedliwie potraktowanych. Aha, rozumiem że według ciebie powinnam znać historię tego człowieka? Powodzenia w takim razie...
Fakt, ja nie rysuję zawodowo (tak samo jak reszta ludzi na tym forum), ale też nie jestem całkiem nowa w tym temacie. I wybacz, ale patrząc na twoje rysunki nie czuję się jakoś specjalnie gorsza od ciebie. Strasznie dużo tupetu masz, kochanieńki. | |
|
| |
marcinsan Stały Bywalec
| Temat: dziekuje Czw Mar 17, 2011 1:54 am | |
| kazdy ma swoj styl ale tez i z drugiej strony nie pisze
Powiem tak... krowa, która głośno ryczy, mało mleka daje ;P gdyz niestety nic o mnie zbytnio nie wiesz i w tym przypadku pomylilas sie wjezdzajac mi po ambicji mysle ze niechcacy czy kochanienki jestem raczej nie bardziej szczery tak do bolu | |
|
| |
Nagisa V.I.P
| Temat: Re: Wasze rysunki Czw Mar 17, 2011 2:03 am | |
| ty o mnie wiesz jeszcze mniej, a cytowanie mnie jest po prostu żałosne Ja po prostu mówię, co widzę. Póki co byłam cicho, ale jak zacząłeś trąbić o swoich dziełach sztuki wartych obejrzenia to obejrzałam i skomentowałam. W końcu każdy ma prawo do wygłoszenia własnego zdania. Jeśli cię obraziłam mówiąc, co myślę, to szkoda. Szczery? A na jakiej podstawie oceniasz moje prace? Jestem bardzo ciekawa. | |
|
| |
marcinsan Stały Bywalec
| Temat: nie lubie wojny ! Czw Mar 17, 2011 2:48 am | |
| uwarzam ze wszystkie obrazki jakie dotychczas obejrzalem sa wyjatkowe nie bd sie klucil bo kady ma swoj styl ciesze sie ze obejrzalas moje obrazki i nietylko ty tu mamy pokazac talent pochwalic sie nim i opisac jestem czlowekiem pokojowo nastawionym do poki mi ktos nie siadzie na nosie haha a dotego widze ze tak jak ja jestes nocnym markiem nie jestem sam hura! wiec sprzeczki dobrze odlozyc na bok bo kazdy ma jakiekolwiek zdanie i ma prawo je wypowiedziec oraz wrazie pomylki naprawic swoj blad hmm wiec jak zgoda? | |
|
| |
Nagisa V.I.P
| Temat: Re: Wasze rysunki Czw Mar 17, 2011 7:09 am | |
| Hahahaha. No jak duże dzieci po prostu... Zgoda | |
|
| |
Hijikata Dusza Towarzystwa
Liczba postów : 151 Age : 33 Registration date : 21/06/2009
| Temat: Re: Wasze rysunki Czw Mar 17, 2011 9:08 am | |
| Mi sie rysunki Marcina podobaja, taka ciekawa kreska, duzo prostych lini, ktore dobrze sie sprawdzaja przy rysowaniu miasta. Nie znam sie na rysowaniu ale to pierwsze co mi sie rzucilo w oczy. Ma wlasny styl i to dobrze, lepiej jest tworzyc cos nowego niz powielac i kopiowac innych. A co do szczerosci... szczerosc jest bardzo wazna i lepiej byc szczerym do bolu niz falszywie zachwyconym.
| |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Wasze rysunki | |
| |
|
| |
| Wasze rysunki | |
|