| Klątwa Ju-On | |
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Marina Początkujący
Liczba postów : 12 Age : 31 Registration date : 06/08/2007
| Temat: Klątwa Ju-On Wto Sie 07, 2007 12:45 pm | |
| KLATWA JU-ON
Wolontariuszka Rika ( Megumi Okina ) zostaje wysłana do domu pani Sachie. Na mijescu zastaje wielki bałagan i wyczerpaną kobietę. We wnętrzu jednej z szaf odkrywa Toshio, małego chłopca o dziwnie bladej twarzy. Kiedy wraca do pani Sachie, widzi nad jej ciałem cień. Przerażona traci przytomność. Kiedy dochodzi do siebie, w domu jest pełno policji. Okazuje się, że jej podopieczna nie żyje. Funkcjonariusze znajdują na strychu ciała pozostałuch mieszkańców domu. Detektyw Toyama (Yoji Tanaka) zaczyna śledztwo.
KLATWA JU-ON 2
Aktorka nazywana królową horrorów traci nienarodzone dziecko w wypadku, a jej mąż ma duże obrażenia. Lecz postanawia nadal pracować. Właśnie powstaje nowa produkcja, w której gra. Jak wiadomo - horror. Ale najgorsze jest to, że film kręcą w nawiedzonym domu, w którym straszą duch matki i synka. Cała ekipa nie zwraca na to uwagi i rusza do pracy. Niestety już przerażająca klątwa ciąży na nich i są w niebezpieczeństwie... | |
|
| |
Yoko Stały Bywalec
Liczba postów : 79 Age : 31 Registration date : 27/07/2007
| Temat: Re: Klątwa Ju-On Wto Sie 07, 2007 3:09 pm | |
| Świetny film! Widziała już dwie amerkańskie i dwie japońskie wersje kinowe. Oglądałam ten film w środku nocy, a po skończeniu nie mogłam się ruszyć ze strachu^^ Takashi Shimizu potrafi kręcić horrory, trzeba mu to przyznać Nie mogę się doczekać trzeciej częsci... | |
|
| |
Eriko Nowicjusz
Liczba postów : 102 Age : 33 Registration date : 25/07/2007
| Temat: Re: Klątwa Ju-On Sro Sie 08, 2007 10:05 am | |
| Uwielbiam te filmy, także obejrzałam dwie amerykańskie wersji, ale japońskie są lepsze | |
|
| |
Yoko Stały Bywalec
| Temat: Re: Klątwa Ju-On Sro Sie 08, 2007 2:11 pm | |
| No, właśnie. Co do japońskich wersji. Ktora straszniejsza jedynka czy dwójka? Ja wolę jedynkę | |
|
| |
Eriko Nowicjusz
Liczba postów : 102 Age : 33 Registration date : 25/07/2007
| Temat: Re: Klątwa Ju-On Sro Sie 08, 2007 5:12 pm | |
| Dla mnie jakoś straszniejsza dwójka do jednynki sie stosunkowo przyzwyczaiłam. | |
|
| |
Yoko Stały Bywalec
| Temat: Re: Klątwa Ju-On Sro Sie 08, 2007 6:55 pm | |
| - Eriko napisał:
- Dla mnie jakoś straszniejsza dwójka do jednynki sie stosunkowo przyzwyczaiłam.
Ooo, dwojka ma lepsza fabułę, ale ja i tak bardziej bałam się jedynki | |
|
| |
Marina Początkujący
Liczba postów : 12 Age : 31 Registration date : 06/08/2007
| Temat: Re: Klątwa Ju-On Nie Sie 12, 2007 7:24 pm | |
| Mi dwójka podoba się bardzie ze względu na te wszystkie powiązania Ale jedyna też świetna | |
|
| |
Kari-chan=^^= Nowicjusz
Liczba postów : 131 Age : 32 Localisation : Asahigawa xD Registration date : 03/05/2007
| Temat: Re: Klątwa Ju-On Sob Gru 15, 2007 2:52 pm | |
| | |
|
| |
Yoko Stały Bywalec
| Temat: Re: Klątwa Ju-On Pon Mar 03, 2008 6:56 pm | |
| | |
|
| |
Misuzu Super Usher
Liczba postów : 220 Age : 30 Localisation : Bledzianów Registration date : 29/05/2007
| Temat: Re: Klątwa Ju-On Wto Kwi 01, 2008 6:48 pm | |
| Ja oglądałam jedynkę. Kiedys leciala w telewizji. NAjgorsze było to, ze ogladałam sama wieczorem ok. 23:00 była oświecona tylko jedna mała lampka, która dawała mało swiatła, reszta domowników poszła spać. Ogladałam sama na dole i tata spał na górze i jak były te straszne momenty on zaczął tak głośno chrapac! Tak sie bałam, że nie mogłam xD Potem starałam sie o tymk nie mysleć, zeby sie nie bać. Podsumując-film był super. Mam zamiar obejrzec druga część ^^ | |
|
| |
Yoko Stały Bywalec
| Temat: Re: Klątwa Ju-On Nie Lip 13, 2008 8:42 am | |
| Misuzu, miałam podobnie.. Film sie skończył przeleciały już napisy a ja siedze wystraszona i boje sie ruszyc... W pokoju ciemno, wszyscy śpią... To było w trakcie przeprowadzki i nie miałam nawet firanek w oknach... i większosci mebli. Czułam sie jak w psychiatryku w tych pustych ścianach. wiał wiatr i gałezie drzew pukały mi w okno Nie ma to jak dobry horror w środku nocy ;P | |
|
| |
Molcia1994 Stały Bywalec
Liczba postów : 79 Age : 30 Registration date : 18/06/2009
| Temat: Re: Klątwa Ju-On Wto Cze 23, 2009 6:03 pm | |
| To był świetny film!! Właściwie, to nawet nie jestem pewna, czy widziałam japońską wersję, ale chyba tak. Tak szczerze, to prawie ni zrozumiałam tego filmu, ale i tak mi sie podobał | |
|
| |
Mikurusia :3 Extra Usher
Liczba postów : 311 Age : 29 Localisation : Radom Registration date : 29/05/2010
| Temat: Re: Klątwa Ju-On Pią Cze 25, 2010 1:27 pm | |
| Panicznie boję się tego filmu. Był straszny... | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Klątwa Ju-On | |
| |
|
| |
| Klątwa Ju-On | |
|